Tom Van Tongerloo

De gerenommeerde club Carré bestaat ondertussen 22 jaar en dat moest uiteraard gevierd worden. Zoals we van Carré gewoon zijn, gebeurt dit in stijl en met de nodige internationale gasten. Eerder dit jaar vond het officiële feest plaats met tal van genodigden. Ook het compilatiealbum ligt reeds geregelde tijd in de winkelrekken.

Het album werd gemixed door resident dj Lester Williams en bevat de 28 beste clubhits van het afgelopen jaar. Aan het begin van de cd staat niemand minder dan Swedish House Mafia. Deze Zweedse dj-formatie speelde recentelijk hun laatste optreden samen, waarna de heren zich elk afzonderlijk gingen richten op hun solo carrière. Zowel de akoestische als de originele versie van hun hit ‘Don’t You Worry Child’ staat op het album. Meer talent van Zweedse bodem vinden we bij Otto Knows met zijn remix van het nummer ‘Lies’ van Burns.

Verder ging Calvin Harris een samenwerking aan met Tinie Tempah en kwamen ze zo met een heerlijke clubhit op de proppen, genaamd ‘Drinking From The Bottle’. Om in deze melodieuze trend verder te gaan, staat Brandon Beal geprogrammeerd met ‘Single For The Night’.

De grootste hits kwamen ongetwijfeld van Showtek & Justin Prime met hun Crazy Collab ‘Cannonball’, de jonge en momenteel erg populaire Avicii Vs Nicky Romero met ‘I Could Be The One’ of van de Franse TopDJ David Guetta Ft Taped Rai met ‘Just One Last Time’. Eén ding is zeker, alle drie de nummers zijn ware floorfillers van formaat.

Naast al deze internationale toppers, staan ook de Belgische artiesten te pronken met hun hits. Denk maar aan de broers Dimitri Vegas & Like Mike, DJ Rebel, Basto, Netsky en de resident dj’s van club Carré mogen uiteraard niet ontbreken, DJ F.R.A.N.K. en Lester Williams.

Het album bevat de beste clubhits voor een geweldige avond uit. Van het prille begin tot het bittere einde vullen deze tracks moeiteloos de dansvloer en laten je genieten van een unieke sfeer in de dance scène. (TVT)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: