Tom Van Tongerloo
Dimitri Vegas & Like Mike - Bringing Home the Madness

Dimitri en Michael Thivaios, beter bekend als Dimitri Vegas & Like Mike, zijn twee broers van Griekse afkomst en opgegroeid in Willebroek. Op een steenworp van Boom, waar ’s wereld beste festival Tomorrowland plaatsvindt, begonnen ze als jonge knapen hun dj-carrière. Ondertussen staan ze al enkele jaren als headliner geprogrammeerd op Tomorrowland en verzorgden ze meermaals de anthem.

Afgelopen jaar entertainden ze het publiek op de grootste festivals en clubs ter wereld, van Brazilië tot Australië, van Zuid-Afrika tot de USA. In december speelden ze nog in hun thuisland voor twee afgeladen Sportpaleizen met hun allereerste soloconcert “Bringing Home the Madness”. Maar liefst 40.000 fans zakten af voor dit spektakel waarbij het showelement hoog in het vaandel gedragen werd. Met twee succesvolle concerten achter de rug, blikken ze terug op afgelopen jaar met hun eerste mix-compilatie album, genaamd “Bringing Home the Madness”.

Het album bestaat uit meer dan 50 tracks die naadloos aan elkaar gemixt werden, waaronder hun grootste hits ‘Wakanda’, ‘Chattahoochee’ en ‘Mammoth’. Hun allereerste nummer één hit uit hun prille muziekcarrière hadden ze te pakken met het nummer ‘Find Tomorrow (Ocarina)’. Het kwam tot stand door een samenwerking met de Smash The House protégé Wolfpack en de Britse zangeres Katy B. Deze laatste leende haar karakteristieke stem aan het nummer en bracht het zo mede naar een ander niveau. Het was tevens de anthem van Tomorrowland 2013. De remix ‘Eat, Sleep, Rave, Repeat’ van Fatboy Slim & Riva Starr door Calvin Harris zou het leven van deze DJ’s in vier woorden mooi omschrijven.

Een heleboel eigen releases in combinatie met remixen en samenwerkingen van topartiesten wisselen elkaar uitstekend af. Zo passeren Avicii, Axwell, Steve Aoki, Tiësto, Hardwell, Nicky Romero, Martin Garrix, Showtek, Afrojack en nog vele andere meesters uit het EDM genre de revue. Ook artiesten uit het hardere dance genre vonden hun weg naar dit album. Denk hierbij maar aan Coone, Isaac en F8trix.

Van het begin tot het einde is het album puur genieten. De beste DV & LM nummers, aangevuld met een heerlijke dosis tophits van collega DJ’s, maken van dit album een must-have compilatie voor de fans en Tomorrowland liefhebbers. Het is niet voor niets dat deze heren de 6de plaats wisten weg te kapen als populairste DJ’s van de wereld in de DJ Mag Top 100. Niet slecht voor 2 gasten uit het kleine België-landje. Als je deze ‘madness’ in huis wil halen, koop dan zeker het gelijknamige exemplaar “Bringing Home the Madness” van Dimitri Vegas & Like Mike. (TVT)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: