© Devid Camerlynck

Maar liefst 112.000 bezoekers werden ontvangen in de 3 Plopsa-parken: Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo. Daarmee kan Plopsa terugblikken op de meest succesvolle herfstvakantie ooit.

Het was de meest succesvolle herfstvakantie ooit. Maar liefst 112.000 Plopsa-fans brachten een bezoek aan de Plopsa-parken. Plopsaland De Panne ontving een recordaantal bezoekers: 24% meer bezoekers in vergelijking met 2010 wat de teller op 82.000 bracht. Het absolute dagrecord was voor maandag 31 oktober, wanneer Plopsaland maar liefst 17.000 bezoekers mocht verwelkomen. Het zachte herfstweer i.c.m. het razend populaire Halloweenthema, wat zich in De Panne traditioneel vertaalt in Ketnet Halloween, zorgden voor de massale opkomst.

Bovenop de Halloweengekte trekt het gloednieuwe Mayaland nog heel wat nieuwsgierige bezoekers. Mayaland, afgelopen zomer geopend, biedt 10 overdekte attracties, 2 restaurants en vormt een perfecte all weather bestemming! Ondanks het zachte herfstweer lokte Plopsa Indoor Hasselt deze herfstvakantie 21.500 bezoekers, een lichte stijging t.o.v. vorig jaar.

Ook Plopsa Coo is meer dan tevreden over de herfstvakantie. 8.500 bezoekers brachten nog een bezoek aan de toeristische site aan de Watervallen van Coo, die met de herfstvakantie z’n seizoen afsluit. De gloednieuwe spinning coaster, ‘Vicky The Ride’, die aan het begin van de zomer aan het attractieaanbod werd toegevoegd, was dit seizoen een echte publiekstrekker.

Opmerkelijk is dat meer en meer bezoekers een Plopsa-abonnement aankopen. Zo’n abonnement heeft tal van voordelen: een jaar lang onbeperkte toegang tot alle attracties, shows en evenementen in de 5 Plopsa-parken, gratis parking bij elk bezoek en een zeer aantrekkelijk voordelenpakket bij andere parken…

Over Plopsa
Plopsa, de themaparkdivisie binnen Studio 100, baat 5 parken uit: het themapark Plopsaland De Panne, het overdekte themapark Plopsa Indoor Hasselt en de toeristische site Plopsa Coo. In 2010 opende het eerste Nederlandse Plopsa-park, Plopsa Indoor Coevorden. Eind 2010 werd het eerste Duitse park overgenomen, Holiday Park. Plopsa-parken combineren de magie van de Studio 100-figuren met het plezier van vele topattracties in een unieke omgeving. Naast de parken beheert Plopsa ook 2 externe Plopsa Winkels in Wijnegem Shopping Center en in Hasselt.

Meer informatie over de Plopsa-parken op www.plopsa.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: