© Vitaya

Eén topchef, één topdesigner en een flinke dosis wilskracht, dat is wat de kandidaten van ‘Restaurant Makeover’ nodig hebben. Vanaf maandag 18 juli 2011 wordt elke werkdag één slabakkend restaurant terug op de rails gezet dankzij de expertise van professionals. Chef-koks Corbin Tomaszeski, Lynn Crawford, Massimo Capra, Brad Long en David Adjey trekken om beurten ten strijde om samen met designers Jonathan Furlong, Robin Fraser, Brenda Bent, Tracy Kundell, Glen Peloso en Cheryl Torrenueva restaurants in moeilijkheden terug op de culinaire kaart te zetten.

Elke aflevering inspecteert de chef alle aspecten van het restaurant. Hij maakt kennis met de uitbaters, proeft het menu en keurt samen met de designer het interieur. Vervolgens werkt het duo een nieuw concept uit waarbij de geserveerde gerechten onder handen genomen worden, de inrichting een facelift ondergaat en de bediening op punt gesteld wordt. Het team doet er samen met de restaurateurs alles aan om de zaak opnieuw lucratief te maken. Maar zullen de kandidaten hun trots opzij zetten om de raad van de professionals op te volgen?

Aflevering 1 op maandag 18 juli 2011 om 17u10
Kirsten en Jon gaven hun carrière op om zich te storten in de onzekere horecawereld. Ze kochten het Bakerberry Café en hoopten op die manier hun grote droom te realiseren: een succesvol restaurant uitbaten. Hoewel de zaak perfect gelegen is, dreigt Bakerberry helemaal naar de achtergrond te verdwijnen. Chef Corbin Tomaszeski en designer Jonathan Furlong stellen alles in het werk om van Bakerberry opnieuw een lucratief restaurant te maken.

Restaurant Makeover Nieuw! Vanaf maandag 18 juli 2011 elke werkdag om 17u10 bij Vitaya

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: