Rihanna houdt met haar Diamonds World Tour halt in België! Dit nieuws werd door de vele fans op groot enthousiasme onthaald. Het concert op 5 juni was dan ook in een mum van tijd volledig uitverkocht. Voor wie zich nog niet van een ticket kon verzekeren is er goed nieuws. Rihanna kondigt aan dat zij ook op donderdag 6 juni concerteert in het Antwerpse Sportpaleis! Tickets voor dit extra concert zijn te verkrijgen vanaf dinsdag 4 december om 9u. Wees er op tijd bij! Wie zich reeds registreerde op de wachtlijst, wordt persoonlijk gecontacteerd om de reservatie te bevestigen.

Rihanna is meer dan een superster! De nummer 1 persoon op Facebook, met meer dan 63 miljoen likes, domineert al jarenlang alle hitlijsten op aarde. Ze is de trotse eigenares van 6 Grammy Awards en 7 Billboard Music Awards. Ze verkocht meer dan 37 miljoen albums en 146 miljoen digitale nummers wereldwijd, en is daarmee de best verkopende digitale artieste ooit. Rihanna scoort met haar muziek de ene hit na de andere. 11 van haar singles behalen een nummer 1 positie in de Hot 100, 22 songs bereiken de top 10. Ook naast Facebook is Rihanna de leading lady van social medialand! Met meer dan 2,9 miljard YouTube/VEVO views is zij de meest bekeken vrouwelijke artieste ter wereld. Op Twitter wordt ze gevolgd door 26,5 miljoen personen. Indrukwekkend? Absoluut! En het einde van haar succes is nog lang niet in zicht! Met “Diamonds”, de eerste single uit ‘UNAPOLOGETIC’, breekt Rihanna zelfs haar eigen records. De song is de snelst verkopende hit in haar carrière tot nu toe en kwam in 27 landen binnen op de eerste plaats in iTunes.

De zangeres uit Barbados gaf vorig jaar nog het beste van zichzelf in twee tot de nok gevulde Sportpaleizen. Naar aanleiding van ‘UNAPOLOGETIC’ plant RiRi nu een nieuwe Europese tournee. Op woensdag 5 en donderdag 6 juni maakt ze met de Diamonds World Tour haar opwachting in het Sportpaleis.

Voor de allergrootste Rihanna fans zijn er speciale VIP-pakketten beschikbaar.
- Een Hot Ticket Package geeft recht op een toegangsticket met één van de beste zitplaatsen in de zaal en een exclusief Diamonds World Tour geschenk, programma en laminate.
- Het Early Entry Package biedt een toegangsticket voor het staand middenplein, vervroegde toegang tot de zaal en een exclusief Diamonds World Tour geschenk en laminate.

Rihanna
EXTRA CONCERT!
donderdag 6 juni 2013
Sportpaleis Antwerpen
Start ticketverkoop: Dinsdag 4 december, 9u
Tickets via Proximus Go For Music: 0900 2 60 60 of www.proximusgoformusic.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: