Met een platina en gouden CD op zijn palmares en zo’n 100 optredens per jaar is Robby Longo ongetwijfeld de meest succesvolle “The Voice van Vlaanderen”-finalist. Nu ook zijn muzikale droom binnenkort in vervulling gaat, loopt hij op wolkjes…

Met de nieuwe single ‘Are you with me’ geeft Robby Longo al een voorsmaakje van zijn derde album, dat hij in augustus zal uitbrengen. Na de succesvolle cd’s ‘Country man’ en ‘Take It Easy’ en zo’n kleine 40,000 verkochte albums, gaat Robby voor de opname van zijn nieuwe plaat naar de bakermat van de countrymuziek: Nashville.

“Daarmee gaat meteen mijn grootste muzikale droom in vervulling”, glundert Robby. “Het is onvoorstelbaar dat ik samen met mijn vaste producers Tom Van Stiphout en Steven Cornillie nu de kans krijg om in de legendarische Blackbird Studios te gaan opnemen. Country-grootheden als Garth Brooks en Keith Urban maken daar hun cd’s, maar ook popsterren als Taylor Swift en Miley Cyrus nemen daar op. Ik hoop in mei, wanneer we daar in de studio zitten, een wereldster te ontmoeten. Dat zou de kers op de taart zijn.”

De nieuwe single van Robby, ‘Are you with me’, klinkt wellicht bekend in de oren. Lost Frequencies scoorde dit jaar een dikke hit met de dance remix van het nummer, dat oorspronkelijk een Amerikaanse country-song is van Easton Corbin.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over