Vandaag stelde onze Vlaamse cowboy Robby Longo zijn derde album ‘Nashville’ voor aan zijn fans, vrienden, familie en pers. Dat deed hij in manège De Singelhoeve in Beveren, waar hij met zijn paard naar het podium trok om er enkele nummers te zingen van het nieuwe album. En hij had een verrassende gast mee: Tom De Man, de winnaar van The Voice van Vlaanderen 2014. Hun fantastische duet ‘Driving My Life Away’ prijkt ook op ‘Nashville’. Alle info over het album vindt u in bijlage.

‘Nashville’ is het 3de studioalbum van Robby. Zijn debuutalbum, “Country man”, werd één van de bestverkochte CD’s van 2013 in Vlaanderen en behaalde de platina status. Ook de opvolger, “Take it easy” uit 2014 werd een voltreffer waarvoor Robby een gouden award mocht ontvangen.

‘Ik ben er trots op dat ik de countrymuziek in Vlaanderen dichter bij het grote publiek heb gebracht”, zegt Robby. Met trots kondigde hij dan ook onlangs zijn eerste grote live concert aan. Op 21 november is het Robby Longo Country Birthday concert gepland in de Oktoberhallen in Wieze.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over