Op zondag 6 oktober organiseren de vijf Rock a Ladies uit Haaltert de derde editie van hun rockabillyfestival ‘Rock a Lady’. Ze streven opnieuw een muzikaal totaalspektakel na dat alle bezoekers onderdompelt in de vrolijke sfeer van de jaren ’50. Een echte succesformule!

Dit jaar komen er drie steengoede rockabillygroepen optreden uit België, Nederland en Duitsland. John Doe Combo, The Booze Bombs en CC Jerome’s Jetsetters zorgen voor geweldige rockabillymuziek waarop niemand kan blijven stilstaan. Haal de dansschoenen maar boven! Het geheim van Rock a Lady is dat het festival veel meer biedt dan enkel muziek… Iedereen kan gratis deelnemen aan Jive dansinitiaties. Aan de make-over stand kunnen de bezoekers terecht voor een gratis, knappe fiftieslook. Buiten is er een gezellig fiftiesmarktje: je vindt er schoenen, kledij, juweeltjes, handtassen, cd’s, muziekinstrumenten,… alles ademt de sfeer van de jaren ’50. Terwijl ouders genieten van een frisse pint kunnen de kleinsten zich uitleven op het springkasteel. Nieuwsgierig naar dit fiftiesevenement? Rock a Lady is een gratis muziekfestival voor alle leeftijden met ambiance tot in de late uurtjes!

6 oktober in JC De Kouter vanaf 14uur. Gratis inkom! Word vriend met Rockalady at Haaltert op Facebook of surf naar www.rockalady.be voor meer info.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: