De puzzel is gelegd. De line-up van Rock Werchter 2015 is (opnieuw) rond en telt exact 80 namen. Door de annulatie – om gezondheidsredenen – van Sam Smith kwam er op zaterdag 27 juni een spot vrij. Met The Tallest Man On Earth is nu een schitterende vervanger gestrikt. De line-up wordt trouwens nog met één naam uitgebreid. The Last Internationale, de band van Rage Against The Machine-drummer Brad Wilk, zal op vrijdag 26 juni de Main Stage openen.

Ook klaar voor publicatie is het tijdschema van de optredens. Het is vanaf nu online beschikbaar via rockwerchter.be! Rock Werchter 2015 is bijna uitverkocht. Voor deze editie zijn er enkel nog dagtickets voor vrijdag 26 juni te koop, via ticketmaster.be en proximusgoformusic.be.

The Hive, Let's celebrate camping!

Wie nog meer uit de Rock Werchter-vierdaagse wil halen, kampeert op The Hive! Niet alleen kan – voor wie een campingticket XL op zak heeft – de festivalervaring met 1 nacht uitgebreid worden. The Hive levert ook de beste service en het meeste comfort. En – kers op de taart – als lichten en geluid in het Festivalpark gedoofd worden, feest The Hive nog even verder. Lees alles hierover op rockwerchter.be!

Registreer je festivalticket en geniet van mooie voordelen

Je festivalticket en slim festivalbandje zijn meer waard als je je ticket registreert! Dat levert je in één klap een aantal mooie voordelen op. Zo maak je kans om de Rock Werchter-Peugeot te winnen, krijg je flinke korting op de aankoop van op maat gemaakte oordoppen bij ’t Oorhuis en biedt De Morgen een gratis digitaal abonnement aan, goed voor 3 weken online leesplezier. Van Spotify krijgen 250 geregistreerden een Premium maandabonnement aangeboden, Jupiler geeft tot 3 euro korting op je volgende aankoop van hun lekkere pint in blik. En je krijgt in het najaar van 2015 toegang tot de exclusieve presale voor Rock Werchter 2016! Meer info hier.

Vraag tijdig je gratis e-treinticket aan

Festivalgangers die vlot heen en weer van/naar Rock Werchter willen reizen, kunnen daarvoor gratis een beroep doen op het openbaar vervoer. Elk e-festivalticket geeft namelijk recht op één gratis treinbiljet op naam dat vanaf maandag 1 juni op nmbs.be/rockwerchter kan worden aangevraagd met de NMBS-code die u vanaf maandag 1 juni zal kunnen downloaden via ticketmaster.be/rw . Deze treinbiljetten zijn ook geldig in de bussen van De Lijn, die heen en weer rijden tussen het treinstation van Leuven en het festivalterrein. Meer info over je gratis e-treinbiljet vind je via rockwerchter.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Rock Werchter
Datum: 
25 - 28 juni 2015
Locatie: 
Rock Werchter, Werchter

Reservatie:

Meer over