Comedian en acteur Ronny Chieng komt op zondag 1 september voor het eerst naar Nederland voor een stand-up show in Theater Amsterdam, in het kader van zijn 'The Love To Hate It Tour'. De in Maleisië geboren en in de Verenigde Staten wonende comedyster is bekend als schrijver en presentator van The Daily Show, zijn stand-up specials op Netflix en zijn hilarische liveshows. De kaartverkoop start op vrijdag 10 mei om 10 uur via Ticketmaster.

Ronny Chiengs carrière is de laatste jaren als een raket omhoog geschoten. Het begon allemaal toen hij in 2015 gevraagd werd om correspondent te worden in de Daily Show. Hij is een van de langstzittende medewerkers van het legendarische programma en mocht de show zelfs een paar keer presenteren.

Ook heeft Ronny Chieng twee Netflix specials op zijn naam staan en was hij te zien in talloze films en series, zoals Crazy Rich Asians, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, M3GAN, American Born Chinese, Doogie Kamealoha, M.D., VacationFriends 2, Kung Fu Panda 4 en Joy Ride. Binnenkort vertolkt hij de hoofdrol in de aankomende Hulu serie Interior Chinatown.

Ronny Chieng werd geboren in Maleisië, studeerde in Australië en verhuisde naar de Verenigde Staten om zijn comedycarrière naar een hoger plan te tillen. Hij speelde in allerlei zalen in Noord-Amerika, Australië en Azië, van clubs tot arena’s, maar dit wordt na al die jaren de eerste show in Nederland.

Ronny Chieng - The Love To Hate It Tour

Zondag 1 september 2024, Theater Amsterdam
Aanvang: 19:30 uur | Entree: Vanaf €28,- (incl. servicekosten)

De kaartverkoop start op vrijdag 10 mei om 10:00 uur. Meer info over dit event vind je op: mojo.nl/ronnychieng

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over