The Fleshtones (op 30 april) , Rocket From The Crypt en Reverend Horton Heat (op 1 mei) lieten ons weten dat zij dit voorjaar of deze zomer niet naar Europa komen. Ze cancelen hun Europese tours en zullen in 2022 dus ook niet op Roots & Roses aantreden.
Dit is één van de trieste gevolgen van de situatie in Oekraïne, (waarschijnlijk in combinatie met de uitlopers van de Covid pandemie).

Gedurende de 11 edities van Roots & Roses heeft er nog nooit een band op onze affiche gecanceld. Dit is zo spijtig en het stemt ons erg droevig, maar we staan machteloos... We blijven echter niet bij de pakken zitten: in de komende dagen zal het festival nieuwe namen aankondigen. Ons doel is een kwalitatief hoogstaande artistieke line-up te handhaven - trouw aan onze programmering en onze reputatie waardig. De 2022 editie van Roots & Roses staat meer dan ooit in het teken van de terugkeer naar de fun en het feestgevoel van een echt openluchtfestival. De sfeer en de kwaliteit van het onthaal die Roots & Roses beroemd hebben gemaakt zal niet ontbreken. En we weten dat de Roots & Roses fans loyaal zijn...

We kunnen nu al aankondigen dat King Khan & The BBQ Show op zaterdag 30 april op de affiche zullen staan. Meer namen volgen !

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: