Singer-songwriter Ryan Adams keert terug naar België. Zijn ‘Solo 2024’-tour staat in het teken van de twintigste en tiende verjaardag van zijn albums ‘Love Is Hell’ en ‘Self Titled’, maar ook andere klassiekers en publieksfavorieten komen zeker en vast aan bod. Op zondag 29 september staat hij op het podium van de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 29 maart om 10u via livenation.be.

De in Jacksonville, North Carolina, geboren Ryan Adams wordt geprezen als “een van de meest getalenteerde songwriters uit de rockwereld”. Ooit was hij frontman van de rock-americana bands ‘Whiskeytown’ en ‘Ryan Adams & the Cardinals’. Solo brengt hij al meer dan twee decennia albums uit aan de lopende band. De teller staat momenteel op 29(!), waarvan 5 albums gereleased werden in 2024. Hij werkte samen met de grootste artiesten der aarde - van Bruce Springsteen, tot Tom Waits en Norah Jones - en sleepte zeven GRAMMY-nominaties in de wacht. Bovendien heeft Adams het ongelooflijke vermogen om live een enorme band met zijn publiek op te bouwen. Zijn betoverende stem en hypnotiserend gitaarspel staan garant voor een unieke en niet te missen show in de Koningin Elisabethzaal.

Tickets voor het concert in de Koningin Elisabethzaal zijn beschikbaar vanaf vrijdag 29 maart om 10u via livenation.be en kosten €59,50 - €50,50 - €43,50 (inclusief servicekosten).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over