De Nederlandse zanger Sam Knoop brengt deze week zijn allereerste single ‘7 Sloten’ uit via [PIAS]. Sam Knoop is in zijn eigen Brabant al razend populair en staat klaar om Nederland én Vlaanderen te veroveren met zijn vrolijke Nederlandstalige muziek. Gooi de muziek van Mumford and Sons, John Mayer en Douwe Bob in één blender met vooral veel plezier erdoorheen en je komt uit bij mijn muziekstijl,” aldus Sam Knoop.

De single ‘7 Sloten’ is tot stand gekomen in samenwerking met producer Rob van Donselaar (o.a. Guus Meeuwis en Abel) en de bandleden van de hiervoor genoemde artiesten. De afgelopen jaren heeft Sam op verschillende bijzondere plekken opgetreden, met als hoogtepunt de GelreDome waar hij tussen artiesten als Direct, Roel van Velzen, Xander de Buisonjé en Jeroen van der Boom stond.

Het team dat in 2000 de klassieker 'Onderweg' van Abel lanceerde, zet nu zijn schouders onder de carrière van de jonge Nederlandse zanger Sam Knoop (22): zelfde management, zelfde platenmaatschappij, zelfde producer en net als Abel wordt Sam Knoop in België vertegenwoordigd door Marc Dhollander Music.

Joris Rasenberg (Abel): “De muziek en de clip van Sam en zijn band doen me denken aan de begintijd van Abel. Melodieuze popmuziek gespeeld door een stel jonge honden met een flinke dosis positieve energie. Daarbij maakt de ontwapenende Nederlandstalige zang een oprechtheid voelbaar die Sam en zijn vrienden nog ver kan brengen.”

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over