Sergio heeft wat te vieren vandaag…correctie: Sergio heeft héél wat te vieren vandaag! Niet alleen mag de immer bruisende Quisquater vandaag 48 kaarsjes uitblazen, ook zijn nieuwe single 'Ik Kan Niet Zonder Jou' is vanaf vandaag te koop via iTunes. Met 'Ik Kan Niet Zonder Jou' bewandelt Sergio verder het pad dat hij insloeg met zijn vorige single, het bloedmooie en emotievolle 'Je Eigen Leven'. Ook met 'Ik Kan Niet Zonder Jou' grijpt Sergio ons (spreekwoordelijk) bij de keel met zijn warme stem, meeslepende muziek en een pakkende tekst. De voor velen verrassende wending in de muzikale carrière van Sergio kan op bijzonder veel bijval rekenen, en wie weet krijgt hij daar binnenkort zelfs een tastbaar bewijs voor uitgereikt….

Nominatie Zomerhit Award 'Beste Nederlandstalige Lied'
Sergio kreeg vandaag namelijk het heuglijke nieuws te horen dat zijn nummer 'Je Eigen Leven' genomineerd werd voor de Radio 2 Zomerhit Award in de categorie 'Beste Nederlandstalige Lied', nieuws dat de niet geheel als rustige en stille geboekstaafd staande zanger/entertainer zelfs letterlijk even sprakeloos kreeg.

'Ik had dit absoluut niet verwacht, maar vind het wel een hele eer dat ik met 'Je Eigen Leven' in deze prestigieuze categorie genomineerd werd. Ik moet vooral Bart Herman, die de tekst schreef, en John Terra, die een onwaarschijnlijk mooie productie afleverde, enorm bedanken. Ik denk dat ik er toch ééntje extra op ga drinken…zowel ééntje op Bart als ééntje op John uiteraard", lacht feestvarken Sergio.

'Ik Kan Niet Zonder Jou', de nieuwe single van Sergio is verkrijgbaar via iTunes.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: