Eerder al maakte Labadoux bekend dat Flip Kowlier, Sharon Shannon, The Kilkennys, La Pegatina en Meuris naar het festival komen op 2,3 en 4 mei. In deze nieuwsbrief maken we nog meer namen bekend! Wie nog tickets wil met vroegboekkorting moet snel zijn, de actie loopt nog tot halfweg februari!   

Sharon Corr.

Na meer dan 45 miljoen verkochte cd's, optredens overal op het continent en 15 jaar succes met The Corrs, opteerden de bandleden voor een break met wat meer tijd voor hun gezin. Maar de muziek bleef kriebelen en Sharon Corr ging solo. Na twee albums en tournees in Europa, Amerika en Australië is het nu, met volle goesting, de beurt aan Labadoux. Mis deze schitterende wereldartieste niet!

Scrum

Scrum, da's powerfolk van de bovenste plank! Geïnspireerd door o.a. The Dubliners, Flogging Molly en Dropkick Murphys, zet Scrum keer na keer de boel op stelten. Hun stomende nummers zijn een bonte mengeling van pure folk traditionals en eigen nummers. Scrum, da' s één bende ongeziene onrust, en ook Labadoux moet er aan geloven!  

Mister and Mississippi

Deze jonge Nederlandse band brouwt een verrassend, nieuw geluid: rustig en folky, een tikkeltje zweverig. Ze veroverden Nederland al, en dit voorjaar moet de internationale doorbraak forceren. Duitsland, Zwitserland en Amerika staan op het menu. En daarna ... zakken ze af naar Labadoux! Mister and Mississippi: da's spontane chemie!

Café Con Leche  en  Few Bits

Met een mix van thema's en muziekinvloeden van over de hele wereld creëert Cafe Con Leche een wervelend spektakel. Onmogelijk om te ontsnappen aan hun ongebreideld enthousiasme. Deze elfkoppige band uit Gent tekent voor zwoele, bruisende, zomerse avonden.

Few Bits,het vijftal rond singer songwriter Karolien Van Ransbeeck, loste in 2013 de verwachtingen in. Met haar mijmerende liedjes omarmt ze de luisteraar. Ze duffelt hem in een warme jas en strooit er soms ongemerkt wat pittige stekeltjes in. Few Bits: dat is heerlijk genieten, in een knus bootje, kabbelend op een rustige zee...

Plantec  en Trio Dhoore

Plantec vindt de Bretoense muziek opnieuw uit. Gewapend met bombarde, gitaar, en samples zorgt Plantec voor een vernieuwend, funky Fest Noz. Onmogelijk om er aan te ontkomen: Plantec, da's één brok gezonde energie.

De drie broers van Trio Dhoore gunden zich de voorbije jaren de tijd om rustig te ontbolsteren, zoals het een lekkere rode wijn past. Akoestische muziek die perfect kan swingen en de hele tent aan het dansen zet. Trio Dhoore: da' s eerlijke, pretentieloze folk van een stel uitstekende muzikanten!

Dj Bob

Deze top-DJ haalt steeds het onderste uit de kan en weet als geen ander de boel op zijn kop te zetten. Geniet van één zwoel, bruisend feest!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Labadoux
Datum: 
2, 3 en 4 mei 2014
Locatie: 
Labadoux, Ingelmuster

Reservatie:

Meer over