De single 'Dance Alone', die vanaf vandaag beschikbaar is, staat centraal in het album en is een samenwerking met dat andere popicoon Kylie Minogue. Na een eerste samenwerking op Kylie's album 'Kiss Me Once', bundelen deze muzieklegendes tien jaar later opnieuw hun krachten om een ongeëvenaard popanthem te maken.

Sia ontpopt zich opnieuw als een buitengewone, unieke artiest. Meer dan een decennium na haar debuut schittert de internationale popsuperster opnieuw op het wereldtoneel. Zij creëerde hits voor muzieklegendes zoals Beyoncé, Céline Dion, Katy Perry, Shakira. Bewonder hoe Sia Furler wereldwijde successen en miljarden streams verzamelde, zonder ooit haar ware gezicht te onthullen, zonder compromissen te sluiten over haar kunstzinnigheid en talent, noch de wereld haar visie op beroemdheid te laten dicteren.

Sia's carrière is werkelijk een krachttoer. Afkomstig uit Australië, haar artistieke reis heeft haar naar de voorgrond van het wereldtoneel geduwd: van haar samenwerkingen met Zero 7 tot haar iconische bijdrage aan de cultserie 'Six Feet Under' van HBO, en niet te vergeten haar rol als songwriter aan hitnummers voor artiesten zoals Rihanna, David Guetta, en Flo Rida, met een catalogus die wereldwijd meer dan 50 miljard streams opleverde.

Met 'Chandelier', uit haar Grammy-genomineerde album '1000 Forms of Fear' uit 2014, heeft Sia niet alleen het geluid van popmuziek gerevolutioneerd; ze heeft ook de kunst van de muziekvideo heruitgevonden met een baanbrekende video met Maddie Ziegler. Wat volgde was een lawine aan wereldwijde successen: 'Elastic Heart', 'Big Girls Cry', 'Alive', 'Together', 'Dusk Till Dawn' met Zayn, en 'Cheap Thrills', een single die de derde positie in Vlaanderen bereikte.

Uit haar kerstalbum 'Everyday Is Christmas', uitgebracht in 2017, vloeide een nieuwe kerstklassieker, namelijk 'Snowman'. In 2021 bracht ze 'Music' uit; haar eerste speelfilm, en in 2022 ging 'Unstoppable' viraal, een nummer uit 2016 van 'This Is Acting', met meer dan een miljard streams op Spotify, waardoor het maar liefst zeven jaar na release opnieuw verscheen in wereldwijde hitlijsten. Ondertussen heeft Sia haar schrijftalent uitgeleend aan internationale sterren zoals Miley Cyrus en Diljit, en blijft ze de film- en televisiewereld massaal beïnvloeden met haar nummers.

En nu onthult Sia 'Reasonable Woman', haar eerste volledige album sinds 2016. Gecreëerd in samenwerking met de elite van de muziekindustrie, inclusief gastzangers, visionaire producenten, getalenteerde co-auteurs, en geniale ingenieurs, presenteert dit werk zich als een maatstaf voor het huidige poplandschap. Jesse Shatkin (Jennifer Lopez, Selena Gomez), Greg Kurstin (Adele, Pink), benny blanco (Rihanna, Justin Bieber, The Weeknd), Jim-E Stack, Rosalía, bülow, Mark “Spike” Stent, en vele anderen werkten eraan mee.

Album Tracklist

  1. Little Wing
  2. Immortal Queen (feat. Chaka Khan)
  3. Dance Alone (Sia and Kylie Minogue)
  4. I Had A Heart
  5. Gimme Love
  6. Nowhere To Be
  7. Towards The Sun
  8. Incredible (feat. Labrinth)
  9. Champion (feat. Tierra Whack, Kaliii, Jimmy Jolliff)
  10. I Forgive You
  11. Wanna Be Known
  12. One Night
  13. Fame Won’t Love You (feat. Paris Hilton)
  14. Go On
  15. Rock and Balloon

'Dance Alone' beluisteren

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over