Milk Inc. sluit tweede dag Music for Life af met dakconcert

De Britse rockgroep Snow Patrol heeft haar komst naar het Glazen Huis in Leuven bevestigd. De band, bekend van de singles Chasing Cars en Shut Your Eyes, zal morgenmiddag om 12 uur een mini-concert geven op het dak van het Glazen Huis op het Martelarenplein. De populaire Belgische danceformatie Milk Inc. zal vanavond om 22 uur het laatste dakconcert van dag twee van Music for life geven.

Zonet maakte Studio Brussel-presentator Sam De Bruyn vanuit de glazen studio op het Martelarenplein bekend dat de Britse rockgroep Snow Patrol morgenmiddag om 12 uur op het dak van het Glazen Huis zal optreden. Daarmee heeft alweer een internationale topband zijn komst naar het Glazen Huis bevestigd. Gisteren speelde Elbow het eerste dakconcert van Music for life.

Snow Patrol heeft wereldwijd ruim tien miljoen albums verkocht. Vorige maand kwam het zesde album Fallen Empires uit. De Britse alternatieve rockgroep is bekend van singles als Chasing Cars, Shut Your Eyes, Take Back The City en Called Out In The Dark.

Milk Inc.
Nog meer topnamen op het dak van het Glazen Huis, want vanavond om 22 uur zullen Linda en Regi van Milk Inc. dag twee van Music for life 2011 muzikaal afsluiten met een spetterend concert.

Eerder vandaag
Emeli Sandé speelt vanavond in het voorprogramma van Coldplay in het Sportpaleis in Antwerpen. Eerder vandaag warmde de Schotse zangeres de toeschouwers op het Martelarenplein op met het eerste dakconcert van dag twee van Music for life. Ze speelde onder andere haar hit Heaven.

Vanmiddag om 17 uur gaf Admiral Freebee het tweede dakconcert van vandaag. Ook De grote buikloop is vandaag van start gegaan. Om 14.30 uur wierpen meer dan honderd mannen en vrouwen zich voor de voeten van Studio Brussel-presentatrice Lisa Smolders. Dat gebeurde in de Sportoase in Leuven. “Het was al een goede start van De grote buikloop, maar in Gent en Antwerpen willen we uiteraard nog meer buiken voor het goede doel”, zei Lisa na afloop. “Bij deze beloof ik dan ook heel voorzichtig en elegant over jullie buiken te lopen. En voor één keer is het goed om over je heen te laten lopen”

Ook Ketnet steunt Music for life. Ketnet-wrapster Kristien Maes vetrok vanmorgen met een bakfiets aan de VRT-toren voor een fietstocht die haar langs alle Glazen Huizen zal voeren. Onderweg bezoekt Kristien verschillende acties van Ketnetters. Vanmiddag om half drie bereikte Kristien de eerste halte: het Glazen Huis in Leuven.

Morgen
Morgen staat de eerste glazen verhuis op het programma. Dan verhuizen Tomas, Siska en Sam van het Martelarenplein in Leuven naar het Glazen Huis op het Woodrow Wilsonplein in Gent. De glazen verhuiswagen om de drie presentatoren naar Gent te brengen, is gisteren vertrokken in Hasselt. Morgen zou de wagen om 18 uur moeten aankomen in Leuven. De aankomst in Gent is gepland om 20 uur.

Music for life 2011: van 17 tot en met 23 december 2011 in Leuven, Gent en Antwerpen en op Studio Brussel
zaterdag 17.12 – maandag 19.12: Martelarenplein, Leuven maandag 19.12 – woensdag 21.12: Woodrow Wilsonplein, Gent woensdag 21.12 – zaterdag 23.12: Groenplaats, Antwerpen
Verzoeknummers aanvragen kan via 070 344 044 of via stubru.be van 17 tot en met 23 december 2011.
Acties registreren kan via stubru.be
Per SMS naar 4342 gaat één euro integraal naar het goede doel. Met dank aan Proximus, Mobistar en BASE. Schenkingen kunnen gestort worden op rekeningnummer 000-0006566-67 (Rode Kruis-Vlaanderen)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: