De laatste lijn is finaal ingezet. Nog een kleine week en het Dystopia-festival zet op zaterdag 11 juli zijn podium weer op in Fort 3 in Borsbeek bij Antwerpen. Uiteraard mag u niet ontbreken. Dus bezorg ons vandaag nog uw accreditatie-aanvraag en wij verzekeren u een plekje op de perslijst die u toegang geeft tot Dystopia.

House music festival Dystopia ‘Expect the unexpected’ is toe aan zijn tweede editie. En daarvoor gaan de organisatoren helemaal ‘back to basics’. Enerzijds uit pure voorliefde voor de roots van house en techno, anderzijds om toch een eigen stempel te zetten in het uitgebreide landschap aan festivals met elektronisch muziek. De line-up spreekt daarbij voor zich: Derrick Carter, DJ Sneak, Ian Pooley, Paul Johnson, Bollen & Fichtner, Piotr & Zhan, Flapjackers en Chantal. Die topnamen gaan ook op het festivalterrein hand in hand met tal van vernieuwingen: een uitgebreide foodcorner, een day & night-stage met de artistieke touch van huisartiest Kenisman, een VIP-deck, afterparty in Café d’Anvers, het innoverende B2B-deck waar bedrijven elkaar via Dystopia leren kennen, allerhande toepassingen om de ecologische voetafdruk van het festival zo laag mogelijk te houden...

In het verlengde van dat laatste geven we nog graag mee dat Dystopia zopas een samenwerkingscharter afsloot met Afval Alternatief. Dit groeiende Antwerpse bedrijf tracht dankzij een doorgedreven sortering de hoeveelheid restafval drastisch te reduceren en zo ook de kost voor de afvalverwerking naar beneden te halen. Nog nieuws? Jazeker, want heeft u al eens van het fonds Vlinderkindje gehoord? Deze organisatie zet zich in voor kinderen die bij de minste wrijving of aanraking pijnlijke blaren of open wonden krijgen. Dystopia zal exclusief op het B2B-deck de problematiek in de kijker zetten en wil via de nodige initiatieven wat centen verzamelen voor Vlinderkindje. Tot slot melden we met de nodige trots dat onze eigen festival-app (IOS / Android) klaar is. Hier vinden onze bezoekers alle info om er een waanzinnige Dystopia van te maken.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over