Al 3 jaar op rij mag RSC Anderlecht zich de Kampioen van België noemen. Rijven ze dit jaar opnieuw de beker binnen, of worden ze dit jaar van de troon gestoten?

“Anderlecht, Club Brugge, AA Gent, KV Kortrijk, Standard en Sporting Charleroi gaan de strijd aan in play-off 1. Na de halvering van de punten lijkt alles mogelijk voor de zes elftallen: nummer zes staat immers op amper zes punten van de leider. Het belooft dus een spannende strijd te worden, waar de voetballiefhebbers reikhalzend naar uitkijken.”, zegt Peter Denruyter, VTM NIEUWS Head of Sports.

En de fans moeten niet langer wachten. Vanaf vrijdag 3 april 2015 brengt Stadion immers verslag uit van de gespeelde matchen in de play-offs. Na het eerste duel in play-off 2 met KRC Genk tegen Zulte Waregem, werpt Stadion op zaterdag 4 april een blik op drie wedstrijden uit play-off 2 en 3. Zondag 5 april is het aan KV Mechelen - Waasland Beveren (play-off 2) en de eerste play-off 1 wedstrijd in deze Jupiler Pro League met de partij tussen het als tweede gerangschikte AA Gent en de als vijfde geplaatste KV Kortrijk.

En ook op Paasmaandag trekt Stadion haar voetbalschoenen aan met twee toppers. De clash tussen leider Club Brugge en Standard, momenteel op de vierde stek. En ook Anderlecht -nummer drie- speelt die avond tegen het als zesde geplaatste Charleroi.

Maarten Breckx, host op vrijdagavond: “Vrijdag blijven we inzetten op onze studiogast, een nummer één in het voetbal, die ons een inkijk geeft in zijn ploeg. Meer dan ooit is vrijdag het begin van je voetbalweekend, met wedstrijden, voorbeschouwingen en commentaren. Kortom: al wat de kijker moet weten om goed geïnformeerd het weekend te starten.”

Op zaterdag en zondag neemt Tom Coninx de fakkel over: “Zaterdag gaan we voort op ons vertrouwde elan: uitgebreide samenvattingen van en reacties op de gespeelde matchen, een vooruitblik naar zondag met een grote focus op play-off 2 en het bijhorende en fel begeerde Europese ticket. Op zondag - en op Paasmaandag - kruipt Stadion nog meer in het voetbal met de supporters. Dan ontvang ik voetbalanalisten voor uitgebreide commentaren en analyses: Wim De Coninck, Aad De Mos, Tom Soetaers en o.a. ex-Rode Duivels Jan Ceulemans en Patrick Vervoort zorgen voor flink wat voetbalkennis in ons panel. En met onze grafische voetbalcomputer ontleden we alle twijfelgevallen en leggen we visueel uit waarom trainer X keuze Y heeft gemaakt.”

Een nieuwigheid is “De Vrienden van Aimé”: elke zondag en op Paasmaandag herbekijkt Stadion een play-off 1 wedstrijd door de ogen van Aimé Anthuenis en een bekende voetbalfan. Anthuenis trekt dus wekelijks in goed gezelschap naar een match voor een sfeerimpressie in Stadion. Op het gastenlijstje van Aimé prijken al flink wat mooie namen: Herman Brusselmans, Ben Crabbé, Hilde Van Malderen, Geert Hoste, Erik Van Looy,…

Stadion.be En Vtm Nieuws

Op Stadion.be kunnen de voetbalfans terecht voor allerlei video’s, reacties, voorbeschouwingen en veel meer wat betreft de play-offs in de Jupiler Pro League.

En ook VTM NIEUWS volgt het voetbalgebeuren strak op. Want er is nog veel meer topvoetbal op komst, met onder meer de Champions League, waar onze Bekerwinnaar na het binnenrijven van de landstitel mag duelleren tegen Europa’s beste elftallen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over