Niets dan dolle pret op vrijdag 18 september 2015 in Jonas & Van Geel. Zo hangt de presentator de lichamen van Staf en Mathias Coppens aan een leugendetector. Kleine verrassing voor de jongens: de pikante vragen worden gesteld door hun eigen mama.

Ook Koen Wauters is nog eens te gast, met meer nieuws over het concert dat hij samen met Jonas zal organiseren voor Rode Neuzen Dag, de goeddoelactie om meer psychologische hulp te bieden aan jongeren en het taboe rond psychische problemen te doorbreken. In dat kader werd Jonas ook een dagje ingehuurd door een superette. Zijn diensten in ruil voor een duit in het zakje.

The Van Jets zorgen voor een streep gitaar met hun nieuwste hit Carpet Man.

Jonas & Van Geel op Facebook

Niet alleen op antenne zet Jonas Van Geel de boel op stelten, ook op Facebook zorgt hij voor de nodige ambiance. Op de pagina van zijn programma post hij extra filmpjes en achter-de-schermen-foto’s. En dat alles op zijn eigen, lekker eigenzinnige manier. Ondertussen hebben al 50.000 fans hun weg naar de pagina (www.facebook.com/jonasenvangeel) gevonden.

De volledige afleveringen van Jonas & Van Geel kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: