De wereldtournee van de tentoonstelling STAR WARS Identities gaat verder en brengt de expo eindelijk naar Brussel! Paleis 2 van Brussels Expois van 2 april tot en met 2 september 2018 de thuishaven van deze unieke Star Wars tentoonstelling met niet alleen originele kostuums, rekwisieten en de favoriete personages uit de meeste epische filmreeks ooit, maar ook met een unieke identity quest. Tickets zijn te koop vanaf 20 januari 2018* via www.starwarsidentities.be. Brussel is tevens de allerlaatste halte van deze expo in Europa.

Al veertig jaar volgt publiek over de hele wereld het leven van Luke en Anakin Skywalker, de Jedi helden uit een galaxy far, far away. De verhalen blijven ongetwijfeld nog vele generaties boeien, zeker nu er nog nieuwe films uitkomen. En nu komt met STAR WARS Identities een spannende tentoonstelling naar ons eigen sterrenstelsel. Het is een vernieuwende moderne expo, waarin we de onvergetelijke personages uit de Star Wars saga op een compleet nieuwe manier opnieuw leren kennen. De bezoekers krijgen zelfs de kans om deel uit te maken van het Star Wars universum.

De verbluffende collectie, een gepersonaliseerde, interactieve identity quest en toegankelijke wetenschappelijke achtergrondinformatie nemen de bezoekers mee op sleeptouw doorheen het dramatische epos van Luke en Anakin Skywalker, het meest bekende vader-zoon duo uit de filmgeschiedenis. De bezoekers ontdekken wat de personages uit Star Wars maakt tot wie ze zijn en tegelijkertijd leren ze zichzelf ook beter kennen.

* Speciale actie voor de grootste fans!
Tickets gaan in verkoop op 20 januari 2018, maar... voor de allergrootste Star Wars fans loopt tijdens de lancering van The Last Jedi een speciale actie. Met de code uit de lanceervideo kunnen tickets geboekt worden voor de avant-première van de expo op 2, 3 en 4 april. Deze video zal onder meer te zien zijn tijdens The Night of The Jedi in Kinepolis.

Voor alle verdere info, surf naar www.starwarsidentities.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: