"Linkin Park zoekt Belgische woordvoerder". Op het zoekertje dat in juni verscheen op de sites van vacature.be en références.be volgden maar liefst 708 kandidaturen! Uit de lading CV's en gepimpte motivatiebrieven (met indrukwekkende grafische creaties, web- en videoboodschappen, foto's,...) werden er 3 finalisten gekozen.

Het was de band zelf die de eindbeslissing nam: 2 personen (een Vlaamse en een Waalse vertegenwoordiger) aanduiden om de komende maanden alle Linkin Park nieuws te verzamelen en te verspreiden via hun sociale kanalen en een voor deze gelegenheid gecreëerde blog.

...om jullie te dienen!
Op 17/08 zullen onze 2 gepassioneerde Linkin Park ambassadeurs de groep van dichtbij kunnen volgen tijdens hun concert in Philadelphia, New York. Op het programma: een Meet & Greet en een interview, waarbij ze al jouw vragen voor Linkin Park op tafel zullen gooien.

In Philadelphia zullen de dames ook deelnemen aan een fanbijeenkomst, de « Linkin Park Underground international summit ». Het complete interview met foto's en videomateriaal zal je achteraf op de blog kunnen terugvinden. Stel je vragen aan Linkin Park via www.linkinpark-blog.be tot 3 augustus.

De band zal met EA Games samenwerken voor de clip rond “Castle of Glass”. De clip wordt een technologisch hoogstandje en zal geanimeerde versies bevatten van de bandleden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: