Stingray (TSX: RAY.A; RAY.B), de wereldwijd toonaangevende leverancier van multiplatform-muziekproducten, diensten en content, kondigde vandaag de lancering aan van de Stingray Music mobiele app, inclusief 2000 Vibes kanalen in Nederland; een primeur in Europa.

De Stingray Music mobiele app is een gratis extra service bij de Stingray Music audio kanalen, die beschikbaar zijn via tv-distributeurs. Met behulp van de app kan de gebruiker overal naar dezelfde kanalen als thuis luisteren. Elk Stingray Music-kanaal biedt tot 3000 verschillende tracks en is non-stop beschikbaar. Daarnaast kunnen gebruikers ook 2000 Vibes-kanalen in 100 genres ontdekken. Deze kanalen zijn samengesteld voor elke activiteit, stemming en gelegenheid. Elk Vibes-kanaal heeft minimaal 150 tracks (tot 2000) en biedt gemiddeld 10 tot 12 uur muziek.

"We zijn er trots op de Stingray Music mobiele app met Vibes-kanalen aan muziekliefhebbers in Nederland aan te bieden," zegt Eric Boyko, president, mede-oprichter en CEO van Stingray. "De Stingray Music mobiele app is een strategische aanvulling op onze portfolio aan producten en we zijn blij met de snelle acceptatie door de tv-aanbieders. Stingray consolideert snel zijn positie als one-stop-shop voor luisteraars over de hele wereld die toegang willen hebben tot muziek content van hoge kwaliteit, op elk platform, tv, web, iPad of mobiel. Ik ben ervan overtuigd dat gebruikers de app snel zullen omarmen."

De Stingray Music mobiele app biedt een breed scala aan onbeperkte muziek opties, en de mogelijkheid om luisterervaringen te creëren, die de verwachtingen overtreffen. De app werd in oktober 2014 gelanceerd en telt nu bijna 1 miljoen gebruikers. Elke week luisteren muziekfans gemiddeld vijf uur naar hun favoriete nummers en artiesten!

Abonnees krijgen toegang tot de Stingray Music mobiele app door de app te downloaden in de stores en deze vervolgens te authentiseren via de Stingray Music kanalen op tv, met behulp van zogenaamde audio-inprenting-technologie.

INTRODUCTIE VIBES KANALEN

Vibes kanalen werden voor het eerst gelanceerd in Canada in juli 2015. Er zijn in totaal meer dan 50 Vibes kanalen speciaal voor Nederland gemaakt, door een team met Nederlandse muziekprogrammeurs van Stingray.
Door het combineren van filters in Activiteit, Stemming, Thema, Tijdperk, en Genre, bieden de Vibes kanalen de best mogelijke luisterervaring voor alle situaties; gewoon happy, zin om te dansen of in een avontuurlijke bui? Overwerken, uitslapen of zonnebaden bij het zwembad? Zin in pop, rock, hip-hop, indie of electro? Je vindt het allemaal!

"We zijn ontzettend blij om de 2000 Vibes-kanalen te kunnen introduceren aan de Nederlandse luisteraar," aldus Mathieu Péloquin, Senior Vice-President, Marketing and Communications van Stingray. "Ons doel bij de ontwikkeling van de Vibes-kanalen was om gebruikers de kans te geven om in een oneindige wereld van muziek te duiken waar je altijd de perfecte playlist voor alle gelegenheden vindt. We zijn ervan overtuigd dat de Vibes kanalen snel van essentieel belang voor alle muziekliefhebbers zal worden."

Kenmerken van de Stingray Music mobiele app met Vibes kanalen

  • Onbeperkt: toegang tot al je favoriete audio televisiezenders en 2.000 extra Vibes kanalen.
  • Gepersonaliseerd: krijg aanbevelingen op basis van je smaak, voorkeuren en luistergeschiedenis.
  • Samengesteld: Alle kanalen worden geprogrammeerd door muziekexperts uit de hele wereld.
  • Eenvoudig: direct toegang met behulp van een audiosignaal via je TV aanbieder of met een enkele login.
  • Social: inloggen en delen via je Facebook account.
  • Geen reclame. Geen onderbrekingen. Alleen geweldige muziek.

De Stingray Music mobiele app is beschikbaar voor download in de App Store en Google Play Store.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over