Op zondag 30 juni organiseert de kerngroep van Formaat Hoboken in samenwerking met diverse partners (Buurtsport, het Uithuis, Scheld’apen, Samenlevingsopbouw, de Buurtvaders) een voetbaltornooi en een buurtfeest met randanimatie voor jong en oud.

Met dit project willen we de kinderen, jongeren en volwassenen een aangename start bieden van de zomer. Behalve spannende voetbalwedstrijden staan er muziekoptredens, workshops (bv. henna), kinderanimatie (bv. grime, springkasteel ...), een barbecue ... op het programma.
Op zaterdag 29 juni vinden de voorrondes plaats van de voetbalwedstrijd. In de voormiddag krijgen 6 ploegen van tieners (12- tot 15-jarigen) de kans om de finale te bereiken van de tienerwedstrijd. In de namiddag krijgen maximum 15 jongerenploegen (+16 jaar) de kans om de beker te veroveren. De finales zelf gaan door op zondag 30 juni.

Het project wordt getrokken door de jongeren van Formaat. Zij worden bij de uitvoering ondersteunt door de jeugdwerkers. Op die manier leren zij hoe ze zelf van een evenement kunnen organiseren van de evenementenaanvraag tot de opkuis en evaluatie na het evenement. Gekoppeld aan het evenement zorgen we ook voor een grote schoonmaak en beperkte verfraaiingswerken op den Draaiboom.

Waar?
Draaiboom Plein
Alfred Nobellaan
2660 Hoboken

Het buurtfeest op zondag start om 12 u. De finale start rond 16u Op zaterdag gaan de wedstrijden door ts 10u en 18u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: