Stromae

Het mooiste Belgische verhaal. Het verhaal van een jongeman die, op zijn kamertje, met ‘Cheese’ zijn eerste album schrijft en componeert en meer dan 200.000 exemplaren weet te verkopen over de hele wereld – goed voor platina in Frankrijk en driedubbel platina in eigen land. Het verhaal van de auteur van iconische nummers als “Te Quiero” en “Alors On Danse”, dat meer dan 3 miljoen keer over de toonbank ging en goud en platina haalde in 15 landen. Het verhaal van een buitengewone artiest en een uitzonderlijk live performer.

Het verhaal breidt zich nu uit met een nieuw hoofdstuk. Na “Humain à l’Eau” is Stromae nu terug met kleppers als “Papaoutai”, “Formidable” en “Tous Les Mêmes”. Hij past zijn succesrecept beter dan ooit toe: treffende teksten op onweerstaanbare beats. Deze hits zijn terug te vinden op ‘√’, het tweede album van Stromae, dat op 19 augustus verscheen. Met meer dan 120.000 verkochte exemplaren werd ‘√’ het best verkopende album van het jaar en brak het alle records: #1 in Vlaanderen, #1 in Wallonië, #1 in het hele land en dat al meer dan 17 weken!

Zijn concert in de Ancienne Belgique op 18 december was uitverkocht op minder dan een uurtje tijd en ook tickets voor het concert in Trix, vanavond, zijn niet meer verkrijgbaar. Al maandenlang zijn ook de drie concerten in het Brusselse Vorst Nationaal op 4, 5 en 6 april helemaal uitverkocht! En ondertussen gaan ook de laatste tickets voor de concerten in de Lotto Arena op 15 april en in Paleis 12 op 13 november over de toonbank.

Vandaag kondigt Stromae daarom een extra concert aan! Afspraak ook op vrijdag 14 november 2014 in Paleis 12 van de Brussels Expo! De voorverkoop start op vrijdag 20 december vanaf 11u. Een prachtig Belgisch verhaal, zoals we ze graag horen!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Stromae
Datum: 
Vrijdag 14 november 20 uur
Locatie: 
Paleis 12, Brussel

Reservatie:

0900 2 60 60
Meer over