Vanaf het najaar van 2014 brengt Studio 100 spetterende shows van Bumba, K3 en Piet Piraat naar Nederland! Bumba zal vanaf oktober 2014 de gezichtjes van de allerkleinsten weer laten stralen met de gloednieuwe theatershow ‘Bumba Op Reis’. En Bumba komt natuurlijk niet alleen… Hij neemt zijn vriendjes van over de hele wereld mee!

Wegens het knallende succes van de K3 Verjaardagsshows komen Karen, Kristel en Josje ook dit jaar weer met een gloednieuwe K3 show. Dat wordt weer feesten op de grote hits van K3 en natuurlijk liedjes van het nieuwste album ‘K3 LOKO LE’! Ook is het weer hoog tijd om je piratenpak uit de kast te halen, want de populairste piraat van Nederland en Vlaanderen ruilt de planken van zijn Scheve Schuit weer in voor die van het theater. Piet Piraat neemt  je met de show ‘De Kleine Dino’ mee in een spannend piratenavontuur… Dat wordt weer een onvergetelijke theaterbeleving samen met jouw favoriete Studio 100 karakter!  

Bumba op reis (1+): Vanaf 5 oktober 2014 tot en met 22 maart 2015

Dit seizoen komt Bumba voor de derde keer terug naar de Nederlandse theaters met een compleet nieuw theateravontuur voor de allerkleinsten; ‘Bumba Op Reis’.  En natuurlijk neemt hij al zijn lieve grappige vriendjes mee!

In dit avontuur gaat Bumba op reis en kleine Pim mag mee. Het is voor hem een droom die in vervulling gaat, totdat ze Babilu kwijtraken. Samen gaan ze hem zoeken en trekken ze naar de Far West, Afrika, Azië en maken ze een tussenstop in Sneeuwland. Vinden ze zo uiteindelijk Babilu terug? Kom het zelf ontdekken! Want samen met Bumba, Bumbalu, Nanadu, Tumbi  en Poppa zijn ook Li-Ling, Ituku en Zinzi voor de allereerste keer van de partij in deze gloednieuwe avontuurlijke theatershow voor de allerkleinsten.

Ga mee op reis met Bumba en zing en lach mee met al zijn vriendjes die je kent van TV!

K3 Shows (3+): vanaf 18 oktober 2014 tot en met 1 maart 2015

Vanaf dit najaar kun je weer met K3 mee feesten in een show vol dans, spektakel en natuurlijk hun nieuwste hits!

K3 zorgde vorig jaar voor uitverkochte zalen in Zwolle, Eindhoven, Enschede, Amsterdam, Den Bosch, Groningen en Rotterdam. De vraag naar kaarten voor hun K3 Verjaardagsshow was overweldigend! Vele teleurgestelde fans hadden geen kaartje meer kunnen bemachtigen om K3 live aan het werk te zien. Daarom komen Karen, Kristel en Josje vanaf dit najaar weer terug naar Nederland met een nieuwe spetterende, swingende show. Bemachtig dus snel je tickets en zing en dans mee op de vrolijke klanken van de CD 'LOKO LE' en andere grote K3 hits! 

Tickets voor de K3 shows zijn al te koop via See Tickets: 0900-300.5555 (€ 0,45 p.m.) en op www.seetickets.nl.

Piet Piraat (3+): vanaf 7 februari tot en met 15 maart 2014

Schip ahoy! De nieuwe Piet Piraatshow ‘De Kleine Dino’ komt eraan! Samen met Stien Struis, Steven Stil en Berend Brokkenpap, beleeft Piet Piraat deze keer een prehistorisch avontuur…

Piet Piraat en zijn maatjes zijn bezig proviand in te slaan voor een nieuwe reis. Plotseling stuiten onze vrienden op een reuzen ei. Zo’n groot ei hebben ze nog nooit gezien en van wie zou het zijn? Berend wil het meenemen om er een reuzenomelet van te maken. Maar dan breekt het ei en verschijnt er… een kleine dino! Dat is het begin van een grappig, maar ook bijzonder spannend verhaal. Kunnen de piraten de kleine dino terug bij zijn mama brengen?

Kom samen met je piratenvriendjes kijken naar een fantastische show vol verrassingen en de leukste piratenliedjes!

Kijk voor meer informatie op www.studio100.nl.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: