Simple Minds waren vorige week nog in de buurt, en scoorden met een schitterende set op het Nederlandse Bospop. Na een omwegje langs Frankrijk en Groot Brittanië, zijn ze de komende week in Italië, om dan finaal op vrijdag 1 augustus naar Tienen af te reizen!

Jim Kerr heeft er alvast zin in: "Our audiences contribute just as much as we do in making these current gigs as good as they have ever been - and maybe even better than ever. Wonderful! JK"

Ozark Henry scoort in Italië

Ozark Henry scoort alweer in Italië. Ditmaal met een heruitgave van 'We are incurable romantics', in duet met de Italiaanse ster Elisa! Het nummer staat inmiddels reeds op 5 in de Italiaanse I-Tunes charts! Ozark Henry staat op zondag 3 augustus op Suikerrock, samen met nieuwe zangeres Laura Groeseneken (ex-AKS), en een knappe visuele show!

The Jacksons still shaking their bodies!

The Jacksons hebben inmiddels ook al enkele Europese data van hun tournee afgewerkt, en die leverden telkens lovende reacties op.

De 28ste editie van Suikerrock vindt plaats op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 augustus 2014 in het centrum van Tienen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: