Tom Van Tongerloo
I Am Hardwell

De wereldtour van 's werelds #1 DJ houdt op 16 mei 2014 halt in het Antwerpse Sportpaleis.

De Nederlandse DJ en producer Hardwell, in oktober verkozen tot de nummer 1 DJ wereldwijd, zal tijdens zijn wereldtournee ook België veroveren. Na steden als Singapore, Mumbai, Mexico City, Sao Paulo en Londen, krijgt ook Antwerpen nu de eer om de talentvolle DJ voor de eerste keer te ontvangen in het Sportpaleis, en dit op vrijdag 16 mei 2014.

I Am Hardwell

De Nederlander Robbert van de Corput, beter bekend als DJ Hardwell, is net 26 jaar geworden en is daarmee op wereldvlak de jongste nummer 1 DJ uit de geschiedenis. Dit was slechts één van menig hoogtepunt uit 2013, het jaar waarin de Bredanaar deze titel verzilverde met historische sets op de grootste muziekfestivals ter wereld, het binnenhalen van een reeks awards, de première van zijn eigen documentaire en... niets minder dan de start van de wereldtour I AM HARDWELL. Met deze solotour zet Hardwell zijn eigen sound en identiteit als DJ in de verf met een groots opgezette productie. Zoals verwacht, mondt dit ook uit in uitverkochte zalen met uitzinnige mensenmassa’s. Met een grote Belgische fanbasis die hij onder andere creëerde met zijn sets op Tomorrowland en Summerfestival, kon een passage in Antwerpen niet uitblijven. Voor de eerste maal trouwens staat een #1 DJ in het Sportpaleis op het moment dat hij ook de top-100 aanvoert. Een unicum en een uitgelezen kans voor alle EDM-fans!

Summerfestival als presenting partner

Presenting partner van de zaalshow is Summerfestival, het meerdaagse Antwerpse dance festival dat jaarlijks doorgaat tijdens het laatste weekend van juni. De voorbije editie lokte dit event meer dan 60.000 nationale en internationale bezoekers naar Antwerpen. Al in 2009 draaide Hardwell als 21-jarige voor de eerste keer op het festival. Tijdens de voorbije editie in juni 2013 - inmiddels zijn derde passage op Summerfestival - kreeg hij de eer om het hoofdpodium af te sluiten én een eigen stage te hosten met zijn label Revealed Recordings, dat hij reeds oprichtte op 22-jarige leeftijd.

Ticketverkoop

Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 31 januari om 10 uur 's ochtends via de website www.iamhardwell.com en via www.teleticketservice.com .Voor een regular ticket betaal je €40 en voor een VIP-ticket €75, waarbij telkens een administratiekost van €4,25 wordt aangerekend. De twaalf voorbije zaalshows waren in een mum van tijd uitverkocht (Lissabon op 70 minuten tijd zelfs !), dus snel zijn is de boodschap!

Over ALDA Events

ALDA Events is een wereldwijde producent, conceptontwikkelaar en promotor van Dj’s en DJ- en eventproducties. ALDA Events werkt hierbij samen met namen als Hardwell, Armin van Buuren, en Sunnery James & Ryan Marciano en ontwikkelt op-maat-gemaakte shows die perfect aansluiten bij de kernwaarden en de muziek van de artiesten. Van stage design, technische productie tot visuals, video, entertainment en marketing.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
I am Hardwell
Datum: 
Vrijdag 16 mei 2014
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over