Het Hongaarse festival Sziget heeft door de pandemie twee seizoenen moeten missen, maar keert in de zomer van 2022 in volle glorie terug naar het Óbuda eiland in Boedapest. Vandaag kondigden de organisatoren aan dat het festival van 10 tot 15 augustus 2022 zal plaatsvinden. Tijdens een exclusieve 48-uurs Sziget Season Sale, die start op donderdag 12 augustus 2021 om 10.00 uur ‘s ochtends, kunnen festivalgangers hun Full Festival Pass of Full Festival VIP Pass bemachtigen voor een scherpe prijs.

The Island of Freedom zal tussen 10 en 15 augustus 2022 weer Szitizens van over de hele wereld verwelkomen. Voor degenen die staan te popelen om een ticket te kopen en hun plaats op het ultieme feest van volgend jaar willen garanderen, organiseert het festival de exclusieve Sziget Season Sale: vanaf woensdag 12 augustus kunnen festivalgangers, voor een beperkte tijd van 48 uur, hun Full Festival Pass kopen voor €250,- (of Full Festival VIP Pass voor (€450,-). Later dit jaar zal de reguliere ticketverkoop starten.

In 2019 verwelkomde Sziget, één van de grootste festivals ter wereld, meer dan 530.000 mensen uit meer dan 100 verschillende landen. Bezoekers genoten van meer dan 1.000 artiesten, performers en activiteiten die te zien waren op 60 verschillende podia; van Ed Sheeran, Foo Fighters en Post Malone tot Dr. Jane Goodall en Emtithal Mahmoud. Informatie over de line-up van 2022 wordt later bekendgemaakt.

6 dagen Sziget
Met de bekendmaking van de data van volgend jaar, maakt het festival ook bekend dat Sziget 6 dagen zal duren in plaats van 7 dagen. Dit betekent ook dat Sziget nieuwe tickettypes aanbiedt voor de 2022-editie. Tickethouders die een 7-Day Pass hebben van 2020, zijn hiervan op de hoogte gesteld en worden gecompenseerd in de vorm van een Gift Credit. Meer informatie over de verschillende tickettypes is beschikbaar op de website.

Ga voor meer informatie over het festival en tickets naar de Sziget Festival website.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over