De Britse singer-songwriter Tanita Tikaram komt op 5 oktober naar het Cultureel Centrum Stroming, Evergem en op 6 oktober naar het Cultuurcentrum Ter Dilft, Bornem.

Een stem als een latte macchiato met een extra shot espresso. Daarmee maakte de Britse singer-songwriter Tanita Tikaram dertig jaar geleden al een diepe indruk op haar debuutalbum 'Ancient Heart’.

Wie ooit haar melancholieke 'Twist In My Sobriety’ hoorde, zal die stem ongetwijfeld niet meer vergeten. Na een handvol albums ligt de focus van Tikaram sinds het begin van dit decennium op liveshows. Die optredens vormden de belangrijkste inspiratie voor haar meest recente album 'Closer To The People’ (2016). Meer dan haar vorige platen heeft deze een soul- en bluesgeluid. Dat is vooral te danken aan Tikarams bandleden Martin Winning, Bobby Irwin en Matt Radford. Zij begeleidden in het verleden ook artiesten als Van Morrison en singer-songwriter John Martyn. Die verandering van geluid past ook uitstekend bij de ontwikkeling van Tikarams stem, die door de jaren heen alleen maar aan diepte heeft gewonnen.

Tickets te koop via destroming.be (Evergem) en via terdilft.be (Bornem).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Tanita Tikaram
Datum: 
5 oktober 2017
Locatie: 
De Stroming, Evergem

Reservatie:

Meer over