© MTV

MTV neemt de kijkers mee op weg naar het sterrendom in Hollywood in de meeslepende scripted dramareeks The L.A. Complex, die op 21 april om 20u45 in première gaat. MTV biedt de fans ook een exclusieve preview van de eerste episode op iTunes & http://www.mtv.be vanaf 21 april 2013 om 20u45.

De reeks toont het leven van een groep mooie twintigers die allemaal in hetzelfde appartementencomplex in Los Angeles wonen. Ze dromen van Hollywood en doorkruisen ondertussen de showbizz, komen in aanraking met verleidingen allerhande en moeten doorslaggevende beslissingen nemen en serieuze hindernissen overwinnen in hun poging een ster te worden. Van de danser en de stand-up artiest tot de hiphopproducent en de acteur … het publiek krijgt te zien wat er gebeurt wanneer het streven naar succes wordt gedwarsboomd en mensen tot het uiterste worden gedreven. Wie gaat het halen? Hoe ver zullen ze gaan om hun dromen te realiseren?

In de show zien we Jonathan Patrick Moore als ‘Connor,’ de Australische acteur; Joe Dinicol in de rol van ‘Nick,’ de naïeve standup comedian; Cassie Steele als ‘Abby,’ de aspirant-actrice; Jewel Staite is ‘Raquel,’ het gewezen kindsterretje; Andra Fuller als ‘Kaldrick King,’ de rapper; Michael Levinson als ‘Simon Pirelli,’ de jeugdacteur die het gaat maken; Dayle McLeod als ‘Beth Pirelli,’ de zus van Simon; Georgina Reilly als ‘Sabrina Reynolds,’ de sarcastische standup comedian; Chelan Simmons als ‘Alicia Lowe,’ de danser en Benjamin Charles Watson als ‘Tariq Muhammad,’ de hiphopproducent.

Première van de reeks op de MTV op 21 april 2013 om 20u45 op MTV

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: