Nog helemaal in de wolken na je weekendje Tomorrowland? Nagenieten van het festival, en dromen van de volgende editie, kan met de Secret Kingdom Of Melodia CD. Zes van ’s werelds grootste dj’s delen hun exclusieve mash-ups.

Op de cd vind je remixes van Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix, Oliver Heldens, Robin Shulz en Steve Angello. De compilatie verschijnt in een luxe mediabook, mét zachte cover en afgewerkt met stijlvol goud en ingegraveerde versieringen. Naast de 3 cd’s met elk 2 x 30 minuten aan mixen, bevat deze uitgave ook een 40 pagina’s tellend fotoboek met bijzondere en exclusieve festivalfoto’s.

De cd kwam uit tijdens het driedaagse festivalweekend en bestormde wereldwijd meteen de hitlijsten. In België, Duitsland, Mexico, Italië, Turkije, Zwitserland, Roemenië, Israël, Slovenië en Slowakije stootte de cd meteen door naar de nummer 1. Bovendien staat The Secret Kingdom Of Melodia in de top tien in héél Europa. In de US stond het album prompt op de eerste plaats in iTunes Dance Album Chart.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over