Body and Soul, Temple of Love, Alice and many more!

"We are a rock'n'roll band. And a pop band. And an industrial groove machine.", zo stellen The Sisters Of Mercy zichzelf voor.

De invloedrijke Britse groep werd in 1980 in Leeds opgericht door het creatieve duo Gary Marx en Andrew Eldritch. Ze kleurden de jaren tachtig met een opmerkelijke verzameling klassiekers die tot op vandaag een groot publiek weet aan te spreken. "Body and Soul", "Temple of Love", "Alice" en "No Time To Cry" zijn maar enkele van de culthits uit het indrukwekkende repertoire van de band.

Een nieuw album hebben ze al lange tijd niet meer gemaakt, maar concerteren doen ze nog steeds met evenveel enthousiasme als in hun hoogdagen en met hier en daar een nieuwe song. Vorige maand nog bewezen The Sisters Of Mercy met een sensationeel en uitverkocht concert in Trix in Antwerpen ontegensprekelijk thuis te horen in het rijtje van legendarische bands. Hun performances zijn altijd van het allerhoogste niveau en de fans dolenthousiast! Vandaag heeft de band alweer goed nieuws voor zijn Belgische fans, want ook in maart volgend jaar komen ze terug naar ons land! Op 20 maart komen The Sisters Of Mercy naar de Ancienne Belgique, een datum om met stip aan te duiden in uw agenda!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
The Sisters of Mercy
Datum: 
Zondag 20 maart 2016
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over