Tom Van Tongerloo
Thunderground 2016

Zaterdag 22 oktober 2016 strijkt het grote freestyle geweld neer in de Effenaar in Eindhoven. Thunderground is back! Deze keer met een zeer speciale editie waarbij de krachten van twee freestyle legendes worden samengebracht tot een 4 uur durende monster set om zo het 5-jarig bestaan van Thunderground te vieren. Van 22:00 tot 04:00 uur staan niemand minder dan The Darkraver en Vince back to back achter de decks van Thunderground: Combined Forces! Ondersteund door support acts XrazZ en Omattic VS DJ Taa, dopen The Darkraver en Vince de Effenaar tot de ‘holy grounds’ voor de echte freestyle liefhebbers. Met een combinatie van freestyle, early rave & millennium hardcore gaat Thunderground in 2016 alleen voor goud!

Combined Forces
Thunderground: Combined Forces wordt er eentje om dikgedrukt in de agenda te hebben staan. Zaterdag 22 oktober bundelen The Darkraver en Vince namelijk hun krachten voor een legendarische 4 uur durende set. Thunderground gaat hiermee terug naar waar het in 2011 allemaal begonnen is. B2B halen The Darkraver en Vince alleen het beste in elkaar naar boven en zorgen ze in de Effenaar voor een freestyle madness. De speakers gaan op maximaal, want Thunderground beukt door tot in de vroege uurtjes.

Line up
Met inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring in de top van de scene is The Darkraver zonder twijfel één van de meest spraakmakende namen in de freestyle industrie. The Darkraver domineert de decks zoals niemand dat kan en zal Thunderground op zaterdag 22 oktober volledig overnemen tijdens deze Darkraver & Vince Special! DJ Vince, vooral bekend door zijn uitstekende mix en scratching skills, zal The Darkraver 4 uur lang het vuur aan de schenen leggen met een combinatie van freestyle, early rave en millennium hardcore tracks. De line up wordt compleet gemaakt door XrazZ en Omattic VS DJ Taa en de vocale ondersteuning van de avond ligt in handen van Thunderground’s resident host: MC D.

Tickets
Tickets voor Thunderground Combined Forces The Darkraver en Vince Special op zaterdag 22 oktober 2016 kosten slechts 16 euro (ex. fee) en zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.bassworx.nl, www.static-movement.nl de website van de Effenaar en bij de fysieke locatie zelf.

Volg Thunderground
Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom de nieuwe en speciale editie van Thunderground via het officiële social media kanaal op Facebook Wie niet in het bezit is van een Facebook, maar toch op de hoogte wil blijven van Thunderground op zaterdag 22 oktober 2016, kan terecht op de website; www.bassworx.nl of www.static-movement.nl

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: