Donderdag start Win for Life Suikerrock 2012. Ondanks sommige geruchten zijn er voorlopig nog tickets beschikbaar, maar de voorraad slinkt snel! Voor tickets kan je terecht op de Win for Life Suikerrock website of bij de Belgische filialen van Free Record Shop.

3 dagen afterparty!
Op donderdag, vrijdag en zaterdag zijn er de inmiddels traditionele afterparties op het hoofdpodium. Dat is telkens nog een feestje bouwen na het optreden van de topact. Op donderdag zorgt Dirk Stoops voor partyplezier na het optreden van ZZ Top. Dit feestje is voor iedereen vrij toegankelijk.

Op vrijdag is er het roemruchte partyconcept van Studio Brussel: 'De Afrekening', en op zaterdag sluit TLP een geweldige partydag af met de nodige urban vibes! Deze beide parties zijn alleen toegankelijk voor tickethouders!

Opbouw gestart!
Op de Grote Markt van Tienen werden inmiddels tonnen staal geleverd om het imposante hoofdpodium te bouwen. Tenten en drankstanden verrijzen als paddenstoelen uit de grond, en vuistdikke kabels zorgen voor de nodige stroom.

Win for Life Suikerrock komt er met rasse schreden aan!

Win for Life Suikerrock
De 26ste editie van Win for Life Suikerrock vindt plaats op donderdag 26, vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 juli 2012 in het centrum van Tienen (België). Tickets zijn beschikbaar via de Win for Life Suikerrock website en in alle Free Record Shops van België.

JIM Maniacs stage en randanimatie zijn gratis.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: