Vrijdag 16 juni komt Electro-icoon Tiga (bekend van o.a. de hit “Sunglasses At Night”) naar Antwerpen. Muzikaal sloeg hij sindsdien een iets of wat andere richting in en dat wordt nu vrijdag kracht bijgezet door een exclusieve set met DJ en (social) media-figuur Seth Troxler. Maar liefst vier uur lang zullen ze samen plaatjes opleggen in Café d’Anvers.

Tiga genoot in ons land de nodige faam tijdens de Electroclash hype begin jaren 2000. Hij scoorde hit na hit die hem optredens op ongeveer alle festivals opleverden. Pukkelpop, Werchter, I Love Techno … Tiga speelde er overal de pannen van het dak. Nummers als “Sunglasses At Night”, “You Gonna Want Me” and “Hot In Here” zullen zowat iedereen met een radio bekend in de oren klinken.

Ondertussen is de beste man geëvolueerd naar een meer underground sound. Bewijs hiervan zijn de unieke sets die hij af en toe samen speelt met (social) media-icoon Seth Troxler. Deze laatste begon zijn carrière op 16-jarige leeftijd in Detroit, en heeft ondertussen meerdere muzieklabels, een restaurant in Londen en is al enkele keren uitgeroepen tot beste DJ ter wereld.

Seth staat, naast zijn stomende sets, ook bekend als groots entertainer die de controverse niet schuwt. Bewijs hiervan bijvoorbeeld het legendarische reclamefilmpje voor Eastern Electrics waarin hij naakt, vergezeld van banaan, op het toneel verschijnt.

Seth Troxler en Tiga behoren tot een selecte groep DJ’s die wekelijks de wereld afreizen om voor uitverkochte zalen te spelen. Beiden zijn vaste gast in Ibiza en Berlijn en spelen op de grootste festivals ter wereld.

Tiga zal overigens dit weekend ook op Studio Brussel te gast zijn ter promotie van het evenement. Hiermee sluit Café d’Anvers hun clubseizoen duidelijk in stijl af!

Wie nog op zoek is naar een ideale manier om zijn komende vrijdag avond door te brengen weet dus waarheen.

Tickets zijn te verkrijgen via www.cafedanvers.com of, in gelimiteerd aantal, aan de deur.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: