Tomorrowland lanceert haar tweede Daybreak Sessions compilatie. Deze zomerse 3CD bestaat uit een verfijnde selectie van zowel recente als unreleasete classic house, techno en deep tracks. Daybreak Sessions verwijst naar de 3 uur durende warm up set waarbij een headliner de eerste bezoekers aan de Mainstage verwelkomt. Voor de 2017 compilatie werkte Tomorrowland nauw samen met 3 andere top artiesten die elk in hun eigen karakteristieke stijl een Friendship, Unity en Beauty Mix brouwden.

Friendship: Groovy beats door Claptone

De Duitse Claptone scoorde enkele zomers geleden een monsterhit met zijn “Liquid Spirit” remix van Gregory Porter. De DJ met gouden Venetiaans masker brengt een zeer groovy Friendship Mix op deze compilatie met tracks van Cubicolor, Just Her, Bob Moses, Camelphat, Franky Rizardo, Riva Starr, Klangkuenstler en zichzelf. Momenteel staat zijn laatste wapenfeit “The Drums (Din Daa Daa)” hoog in de charts. Claptone organiseert zijn eigen “The Masquerade” party’s op Ibiza en host voor het eerst zijn eigen stage op Tomorrowland.

Unity: Melodieuze soundwaves door Kölsch

De Deense grootmeester Kölsch staat garant voor zeer credibele mixes, vraag dat maar aan de BBC1 Radio luisteraars. Zijn radioshow is de meest beluisterde van het radiostation. Voor zijn Daybreak Sessions mix haalde hij prachtig materiaal van Nils Frahm, Lane 8, Sasha, Guy Gerber, Andhim, Reboot, John Monkman en vele andere kleppers boven. De Unity Mix die hij verzorgde staat garant voor een zeer melodieuze trip die ongetwijfeld kippenvel zal genereren. Kölsch zal dit jaar op de elrow en Ants stage te zien zijn.

Beauty: Dromerige vibes door Gorje Hewek & Izhevski

De Russissche artiesten Gorje Hewek & Izhevski staan op Tomorrowland op de All Day I Dream stage en brengen dezelfde hemelse, fluwelen sound als op hun Shanti Radio label. Doorgaans veroveren zij harten op zonnige venues wereldwijd. Verwacht je aan heerlijke delicate songs door Powel, Cornucopia, Hosini, WhoMadeWho, Lost Desert, Bona Fide en Horje Hewek & Izhevski zelf. Tussen deze mix bevinden zich exclusieve parels van "Powel - CT3", "Simon Vuarambon - Leman" en "Facundo Mohrr & Valdovinos - Trust".

Deze zijn enkel en alleen op deze compilatie te verkrijgen. De compilatie ziet op 19 mei het daglicht en is nu al via pre-order te bestellen.

Wees erbij wanneer Carl Cox de Mainstage opent. De twee laatste weekends van juli zullen Carl Cox, Nora En Pure, Markus Schulz, Luciano, Joris Voorn en Aly & Fila elks een Daybreak Sessions set brengen.

Line up Tomorrowland 2017: https://www.tomorrowland.com/en/festival/line-up

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: