Zoals elke zondag is er ook deze week weer een nieuwe top 20. Deze week tellen we 3 nieuwkomers en 4 zittenblijvers. Dat wil zeggen dat we 8 dalers en 5 stijgers hebben.

Zoals elke week beginnen we bij de nieuwkomers. De eerste nieuwkomer komen we helemaal onderaan tegen op plaats 20. Laura lynn krijgt deze eer met haar “stille dromen”. Laura is het zoveelste bewijs dat slagerzang in Vlaanderen nog niet over is. 1 plaats hoger komen we de nieuwe single van Robbie Williams tegen. Advertising space komt nieuw binnen op 19 en is tevens onze nieuwe hittip van de week. De hoogste nieuwkomer is 50 cent. 50 cent komt nieuw binnen op 16 met zijn “window shopper”.

Nu we de nieuwkomers hebben gehad gaan we over naar de stijgers. De eerste stijger komen we tegen op 14 en dit is ellen dufour ft Kristof Goffin met hun Lucky Lucky. Ze stijgen samen 1 plaatsje. De 2de stijger staat al op plaats 11, het is namelijk de onze vorige hittip die van 16 naar 11 spring. Deze eer is natuurlijk aan de Crazy frog en hun Jingle bells. Hij stijgt 5 plaatsen maar moet de eer als snelste stijger deze week laten aan de pussycat dolls want die vliegen liefst van 19 naar 8. Van een vooruitgang gesproken. Hun nieuwe single “stickwitu” is duidelijk een hit aan het worden.

Intussen zijn we al aan de top 5 aanbeland. Op 5 komen we blonde god Pim tegen met zijn single Vannacht heeft hij net niet de top gehaald is gestrand op de 2de plaats en moet deze week van 3 naar 5. Daarentegen vliegen de Black ayed peas in hun 3de week van 9 naar 4 met hun “my humps”. Ook Natalia blijft de goede kant uitgaan samen met the pointer sisters. Vorige week gingen ze van 5 naar 4 en deze week stijgt ze nog 1 plaatsje en komt ze op 3 terecht met hun “sisters are doing it for themselves”. Dit wil zeggen dat Katerine met haar “Here come all the boys” mooi op 2 blijft hangen en dat voor de 2de week oprij Clouseau met hun “Ik zie de hemel” op 1 staat. Proficiat Koen en Kris!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: