We zijn nog maar halverwege en toch is 2015 al een fantastisch jaar voor Tout Va Bien. Zijn uitstekend onthaald debuutalbum Kepler Star injecteerde een portie sferische pracht in het trommelvlies en de lead-single This Fightwas naast Studio Brussel’s Hotshot ook een Afrekening-hit die maanden over het radionet golfde. De voorlopige kroon op het werk was een invitatie voor Rock Werchter 2015 waar de jonge Mechelaar een overvolle Klub C tent mocht overtuigen van zijn potentieel.

En indruk maken deed Tout va Bien. Als frontman, als menner van zijn gloednieuwe live band en door te verrassen met het Filadelfia Gospelkoor op het podium. Het enthousiaste publiek en het aanwezige journaille waren er het over eens: Tout Va Bien is een blijver!

De reacties waren er dan ook naar:

  • “Tout Va Bien had voor de gelegenheid een gospelkoor meegebracht naar Rock Werchter. Dat koor, met daarin trouwens zijn bloedeigen vader, zorgde voor het absolute hoogtepunt in een bomvolle KlubC deze middag.” (Studio Brussel)
  • “Mooi dat Tout Va Bien niet nadrukkelijk probeerde te behagen, maar die dromerige, vaak wat kwetsbare popmuziek écht liet ademen. Moedig en mooi tegelijk” **** (De Morgen)
  • “Tout Va Bien katapulteert ons richting Kosmos”
  • “Voor het publiek helemaal richting denkbeeldige kosmos te katapulteren met een stomende live-versie van single This Fight, riep Tout Va Bien een gospelkoortje het podium op, waar Van Gestels eigen vader bij meezong. Van Gestel en koor gaven de songs Sometimes In Life en Old Love een nog weidser geluid mee.” **** (Knack Focus)
  • “Tout Va Bien heeft op korte tijd een hele evolutie doorlopen en bevestigde het goede dat over hem verteld wordt in zijn debuut op het festival“ (DeRedactie.be)

De reacties op het met het Filadelfia Gospelkoor gebrachte ‘Old Love’ en ‘Sometimes in Life waren zo overweldigend positief dat er beslist werd de live versie van de laatste uit te brengen op single.

De live versie van ‘Sometimes in Life’ is vanaf vandaag beschikbaar via iTunes, Spotify en Deezer. Heel het relaas van de onvergetelijke Werchter-dag werd dan ook nog eens omgezet in een videoclip voor zijn nieuwste single.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: