Een Thaïse massage en restaurantbezoekjes bij de Chinees, de Thai en de Vietnamees had Udo al achter de rug. Maar wat hem nu overkomt als schrijver is op z’n minst gezegd exciting!

Eén van z’n co-writes staat op het nieuwe album Muse van de Aziatische megaster en multimiljonair Jolin Tsai. Dat album kwam op 14 september uit en staat al meteen op #1 in Taiwan, Singapore en Maleisië. In Honkong komt het album op dag 1 al binnen op nummer #6.

Communicatie met Azië verloopt erg moeizaam, maar volgens goed ingelichte bron loopt de promo ook als een trein In Thailand, Vietnam en Cambodja en in principe zou ook China volgen. Benieuwd welke hoge toppen het album en het nummer nog gaan scheren…

Hij schreef het nummer vorig jaar in Berlijn met Rike en Mikko, twee songschrijvers uit Duitsland en Finland. In Azië kreeg het de titel 迷幻 (spreek uit: Mi Huan) mee, wat vrij vertaald ‘Fantasie’ is. Of het nummer een single woldt is me echt niet meel duidelijk want divelse blonnen spleken elkaal tegen. Hoedanook: hij is hiel heel elg blij mee!

Jolin Tsai is een megaster in Azië en verkocht in haar carrière al miljoenen platen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: