Met gepaste trots stelt Pretpraters zijn eerste tv-programma voor: Uitzonderlijk Vervoer. Pretprater Kamagurka zorgt dit voorjaar voor Uitzonderlijk Vervoer, vanaf 16 april op VIER. Een sym- pathieke roadmovie waarin Kamagurka taxichauffeur van dienst wordt voor een handvol comedians. Hen veilig en op tijd afzetten voor de start van hun show is zijn enige opdracht. Kamagurka geeft onder andere Philippe Geubels, Wim Helsen, Wouter Deprez en Urbanus een lift naar hun eerstvol- gende optreden.

Hoe laden deze comedians zich op voor een show? Hebben zij rituelen waar ze niet van kunnen afwijken? Staat er iets speciaals op hun menu? Hoe ontdekten ze hun talent? Wanneer hoopten ze dat dit hun beroep zou kunnen worden? En wie zijn voor hen de groten der aarde? Doorheen de fijne babbels, de sanitaire maar ook de culinaire stops bij wegrestaurants brengt Uitzonderlijk Vervoer ook heel wat van hun favoriete comedyfragmenten van nationale en internationale comedians.

Geubels in de eerste aflevering
Philippe Geubels lift als eerste mee met Kamagur- ka. Op weg naar nederland ontdekt Kama niet alleen dat Philippe nogal bijgelovig is in de auto, maar dat hij ook grote fan is van Klein Jowanneke en Hans teeuwen. Uitzonderlijk Vervoer brengt boven- dien exclusieve fragmenten uit Philippe zijn neder- landse show ‘made in belgium’.

Uitzonderlijk vervoer vanaf 16 april om 21u05 op ViER

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: