Het schattige, gele wezentje Uki, kan sinds zijn lancering op Ketnet (april 2010) al rekenen op heel wat fans! En niet alleen kleuters zijn verzot op Uki’s avonturen, ook mama’s, papa’s en grootouders appreciëren de rustige en natuurlijke wereld van Uki.

Op 14 oktober brengt Universal Music dan ook een 3de en 4de DVD van deze educatieve animatiereeks voor kindjes van 0 tot 4 jaar, op de markt. Op volume 3 & 4 staan steeds 10 afleveringen van 5 minuten, waarin Uki zijn kijkertjes bij de hand neemt en samen met hen de wereld op een speelse manier ontdekt. Samen met zijn vriendjes Konijn, Egel, Schildpad, Eend en Eekhoorn trekt Uki er op uit en beleeft hij allerlei avonturen. Zo leert Uki dat delen iedereen het gelukkigst maakt, een slapend Konijn wakker maken niet zo gemakkelijk is en sneeuw niet alleen koud is maar ook heel leuk.

Ondertussen gingen er van de eerste en tweede Uki DVD al meer dan 25.000 exemplaren over de toonbank in België en ook in het buitenland doet Uki het goed! Uki is ondertussen al te zien in de U.K., Australië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Italië, Portugal, Hongarije, Finland, Noorwegen, Canada,… In een aantal van deze landen zal je dit najaar ook al Uki DVD’s kunnen kopen.

DVD 3 & 4 van Uki zullen vanaf vrijdag 14 oktober 2011 in België overal verkrijgbaar zijn!

DVD 3
1. De wip - 2. Kiekeboe - 3. Bellen blazen - 4. Ijsjes - 5. Wakker worden Konijn! - 6. Schildpad op wielen - 7. De hik - 8. De draaimolen - 9. Sneeuwkonijn - 10. Superglijbaan

DVD 4
1. Plakkerig - 2. Noten rapen - 3. De zandbak - 4. Wedstrijd - 5. Bloempje verhuist - 6. De regenboog - 7. Hoelahoep - 8. Lawaai - 9. Een hoed voor Konijn - 10. Waar is Egel?

Uki iPhone applicatie
Op 14 oktober zal Universal Music ook een iPhone applicatie van Uki op de markt brengen. Het idee om peuters en kleuters crossmediaal te laten kennismaken met Uki, reikt dus verder dan onze interactieve website en is een onderdeel van de doorgedreven diversificatiestrategie van Universal Music. Kleine Uki fans zullen op de iPhone van mama of papa kunnen puzzelen, maar ook memory en verstoppertje spelen met Uki en zijn vriendjes.

Bekijk zeker ook Uki’s facebookpagina eens: www.facebook.com/ukiland . De vele berichtjes van enthousiaste ouders tonen aan dat Uki wereldwijd al vele kinderhartjes veroverde.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: