Zoals elke vrijdag weer een kort overzicht van de ultratop 50.

Deze week 6 sterke nieuwkomers waaronder de nieuwe single van Rihanna die de top afsluit op nr 50, de Bitch Boys belanden een plaatsje voor hun op 49. Joy Gruttmann nog bekend van Schnappi de kleine krokodil komt binnen op 42 en de Sugababes met een nieuwe stem erbij komen met ‘Ugly’ op de 26e plaats. En ook de nieuwe single van James Blunt doet het direct goed. Deze komt meteen binnen op de 37e plaats. De hoogste nieuwkomer is deze keer x-factor winnaar Udo, hij staat met zijn single ’isn’t it time’ net buiten de top 5 op de 6e plaats.

Tot de grote stijgers van deze week behoort Roger Sanchez die met ‘turn the music on’ van de 39e naar de 31e plaats wipt. De grootste klimmer van de week is Coldplay die met het nummer ‘Talk’ doorstormen naar de 29e plaats.

De top tien wordt afgesloten door Natalia en The Pointer Sisters die intussen al een 9de concert in het sportpaleis in hun agenda hebben staan. Clouseau komt terecht op 7. Madonna moet deze week de top 3 loslaten en komt met hang up op 4 terecht. Bob sinclar moet zijn 1ste plaats inruilen voor een 3de met zijn Love Generation. De kerstsingles nemen de top over. Op 2 strand de de Jingle bells van Crazy Frog. En de nummer 1 is deze week weggelegd voor het pakistan hoop lied Kippensoep voor iedereen van de Kippensoep allstars.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: