Hiphop is al jaren een van de belangrijkste componenten van onze programmatie, net zoals de focus op lokaal talent. Dit jaar wordt dit gevierd met Niveau4, een ongeziene en exclusieve show van 1 uur met de meest toonaangevende hiphopbeloften van Brussel, Vlaanderen en Wallonië. Tekenen present op zondag 3 juli om 18u30 in de Univers-tent: Coely, Senamo & Seyté, STIKSTOF, JeanJass & Caballero, Woodie Smalls, Roméo Elvis en DVTCH NORRIS.

Ook Claptone en Kassav' op #CoulCaf16

De mysterieuze prins van de deephouse, Claptone, rondt het zaterdagprogramma af met een ongehoord feestje. Meer danswerk - dit keer uit de Caraïben - krijgen we van Kassav', bedenkers en vaandeldragers van de onstopbaar vrolijke Zouk-muziek. Binnenkort de allerlaatste naam voor zondag met volledige time-table.

Tickets en info

Met dagtickets vanaf € 39 (in een groepsdeal), ongewijzigde prijzen voor combitickets (€ 95 of € 110 met camping) en drankprijzen die in tegenstelling tot vele andere festivals op € 2,5 blijven staan, is Couleur Café nog steeds een van de goedkoopste festivals van het land. Tickets zijn te koop op onze website en in de voorverkooppunten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Couleur Café
Datum: 
1-3 juli 2016
Locatie: 
Tour & Taxis, Picardstraat 3, 1000 Brussel

Reservatie:

Meer over