Het stronteigenwijze Valtifest, dat 7 september plaatsvindt op de NDSM werf, viert 10 jaar RAUW, geeft De Jeugd Van Tegenwoordig een eigen podium en heeft het thema voor de 2013 editie bekend gemaakt. Valtifest 2013 wordt KAK!

Valtifest gaat tijdens de zesde editie van het tegendraadse festival poepie chique en heeft overal schijt aan. Valtifest kon dan ook geen betere partners bedenken om het thema van dit jaar bekend te maken dan 3FM-dj’s Coen en Sander, die het thema in hun middagshow bekend maakten. Valtifest valt als festival niet alleen op vanwege het verwarring zaaiende en heilige huisjes omver trappende karakter, maar vooral ook vanwege het jaarlijkse thema dat de leidraad is voor de programmering, de communicatie, de vormgeving, de aankleding, het decor en natuurlijk de dresscode voor het publiek. Valtifest werkt vanuit het KAK! thema nauw samen met internetsensatie Kakhiel, die de festivalcampagne heeft ontworpen.

Het op meerdere manieren te interpreteren thema KAK! doet het de harde kern Valtifesters al dun door de broek lopen. Moeten zij op zoek naar een koude kak outfit, compleet met drollenvanger? Of kan het toiletjuffrouwpakje uit de verkleedkist getrokken worden? Feit is dat de NDSM-werf op 7 september het uitbundige toneel wordt van een door MTV en Meubel Stukken georganiseerd KAK!-feest, met een extreem sterke line-up verspreid over acht podia.

Valtifest-opperhoofd Joost van Bellen viert het tienjarig jubileum van zijn concept RAUW en doet zijn grote boodschap op de RAUW mainstage. De Jeugd Van Tegenwoordig programmeert en host dit jaar voor het eerst het eigen DJVT: Cultureel Centrum der Verschrikking podium. Andere Valtifest 2013 podia; De House Soos, F*CKING POOP QUEERS, Smirnoff Cube by Koekoek, Noisey Music by VICE, Paardenkracht en Cacque Classique.

Het volledige programma wordt vanaf 11 juni bekendgemaakt.
Meld je aan en volg alles rondom Valtifest via onze eventpagina op Facebook.

Valtifest – KAK!
Zaterdag 7 september 2013, 12:00 - 23:00 uur
NDSM-werf, Amsterdam Noord
Check www.valtifest.nl en www.facebook.com/valtifest voor tickets & info.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: