VRT Televisie, het interne productiehuis televisie van de VRT, gaat voor de invulling van het zomerslot van 1000 zonnen op Eén in zee met Ditte Van de Velde.

Ditte was de voorbije zes jaar hoofdredacteur van Libelle. Tijdens die periode was ze verantwoordelijk voor het succesvolle weekblad, maar ook voor de lancering van de maandbladen en themamagazines, een tweede site, een kookboekenportfolio en zelfs een modecollectie. Voordien werkte Ditte, die fotografie en vormgeving studeerde, als artdirector. Zo stond ze mee aan de wieg van de Britse krant The European en het weekblad Bonanza. Sinds 1 september heeft ze ook een eigen blog: ditte.be.

Bij VRT Televisie wordt er volop ingezet op talent en creativiteit. Ditte staat alvast in voor de zomerse invulling van de vooravond op Eén. Ze is sinds 1 oktober aan de slag als redactiechef. Ditte Van de Velde: “Met enorm veel goesting ga ik deze nieuwe uitdaging aan. Als bladenmaker had ik het gevoel dat m’n lezers goede buren waren. Ik hoop dat ik ook voor de Eén-kijkers een beste buur mag worden. Ik ga er alvast heel erg m’n best voor doen!”

Inge Kluft, productiehuismanager VRT Televisie: “We zijn blij dat Ditte de stap naar televisie bij ons wil zetten. Ze brengt heel wat creativiteit en ervaring mee en zorgt vanuit haar achtergrond voor een frisse kijk op onze programma's en redactiewerking. Ik kijk nu al uit naar de zomer op één."

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: