Weer of geen weer, deze zomer brengt VTM Terrazza de zon naar Vlaanderen! Genieten van de zomer op een terras vol verrassingen, daarvoor ben je bij VTM Terrazza aan het juiste adres.

Twee weekends in juli en twee in augustus, wordt een marktplein in een Vlaamse grootstad omgetoverd tot een sfeervolle place-to-be waar zowel jong als oud een gezellige dag kan beleven. Straatartiesten, acrobaten, sneltekenaars, goochelaars, levende standbeelden en dansers zorgen voor verrassend entertainment, en dat allemaal met live muziek op de achtergrond. En uiteraard zorgt VTMKZOOM voor flink wat randanimatie voor de kleinsten. VTM Terrazza is de ontmoetingsplek bij uitstek voor een gezellige zomerdag met vrienden of het gezin.

Het zomerevenement heet iedereen voor de eerste keer een warm welkom op de Grote Markt in Roeselare. Die wordt op zaterdag 13 en zondag 14 juli vanaf 14 uur omgetoverd tot een sympathieke Mediterraanse hotspot, waar er gezellig gekuierd, gepraat en gelachen kan worden. VTM Terrazza, da’s genieten van de zomer op een terras vol verrassingen.

VTM Terrazza
Grote Markt, Roeselare
Zaterdag 13 juli 2013 van 14 uur tot 23 uur
Zondag 14 juli 2013 van 14 uur tot 20 uur

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: