Wie wordt de overwinnaar in de Napoleon Games Cup dit jaar? Wordt het Sean De Bie, Timothy Dupont of Cees Bol? Dinsdag weten we het, dan wordt de tiende en laatste rit van het regelmatigheidscriterium gereden, van het Waalse Binche naar Chimay en weer terug.

Aan de start alvast een sterke ploeg van Quick-Step Floors: o.a. Philippe Gilbert, Yves Lampaert, Zdeněk Stybar en Niki Terpstra. Quick-Step zit dit seizoen al aan 69 zeges! En Patrick Lefevere wil beter doen dan z'n record van 2000: 71 zeges. En Lampaert kent Binche goed. Eerder dit jaar werd hij er Belgisch kampioen.

Tegenwind kan uit verschillende richtingen komen, want ook het lijstje uitdagers is indrukwekkend met onder meer Jens Keukeleire, Oliver Naesen, Jürgen Roelandts, Arnaud Démare en Dylan Groenewegen.

De wedstrijd is vanaf 15.25 live te volgen bij VTM. Live commentaar is van VTM-wielerspecialist Merijn Casteleyn en Kevin De Weert, die net terug van een bijzonder succesvol WK, met 2 medailles bij de beloften en 1 bij de profs.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: