Sinds begin dit jaar heeft discotheek The Oh! een nieuwe thuisbasis, namelijk Hanger 1 in Oostende. Voor de echte harddance liefhebbers is deze locatie allicht geen onbekende. Er vonden in het verleden al meermaals feesten van The Oh! plaats. Zelfs na 19 jaar blijft het één van de grootste en bekendste discotheken in België.

Maar The Oh! is meer dan enkel harddance en jump/tek. De laatste jaren is hardstyle erg in trek en dat uit zich ook in de line-up van de discotheek. Meerdere artiesten uit het hardere genre zakten reeds af om een Ohstyle concept bij te wonen. Denk hierbij maar aan Frontliner, Brennan Heart, Noisecontrollers en Da Tweekaz.

Na de cd release party eerder deze maand, is het album ‘Ohstyle 2013’ momenteel ook verkrijgbaar in de winkel. De tracks werden zorgvuldig geselecteerd en gemixed door niemand minder dan eigenaar en resident dj Pedroh zelf.

Alleen maar lof over het album. Het bevat een grote diversiteit aan tracks die vlekkeloos aan elkaar gemixed werden. Zo is er voor elk wat wils. In de startblokken staat Coone met één van zijn nieuwste nummers ‘Headbanger’. Andere grootmeesters als Headhunterz, Wildstyles, Da Tweekaz, The Prophet, Frontliner en Zatox passeren ook vlot de hardstyle revue.

In afwisseling met al dit hardstyle geweld, komen jump en tek nummers ook aardig tot hun recht. Hier stelen Demon Phunk, The Insiders, Royal S en Teka B ongetwijfeld de show. Daarnaast zijn de nummers ‘Taking me higher’ en ‘Show Girl’, respectievelijk van Hitmen en Ladyboy, tracks die als erg melodieus bestempeld mogen worden. Tot slot is de remake van het nummer ‘It’s like thiz (Josh & Wesz)’ door Playboyz zeer goed geslaagd.

Een erg mooie selectie van de betere hedendaagse jump/tek en hardstyle nummers. Allen verzameld op een prachtig exemplaar van Ohstyle in samenwerking met News Records. Hate it, or love it!

Wij geven nu 5 digitale downloads weg van dit unieke album. Het enige wat je hiervoor moet doen om kans te maken, is ons het correcte antwoord bezorgen of volgende vraag: Hoeveel songs staan er op dit geslaagde compilatie-album?(TVT)

Wedstrijdpagina

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: