Zondag 14 oktober 2012 ontvangt het Sportpaleis de enige echte “Jenny from the Block”, het mooie buurmeisje dat in recordtempo uitgroeide tot een heuse wereldster.

Jennifer Lopez is geboren en getogen in The Bronx (New York) en groeide (als actrice) in enkele jaren uit van dansende figurant – als ‘fly girl’ in ‘In Living Color’ – tot hoofdrolspeelster in ‘Selena’, een biopic over het tragische leven van Tejano-ster Selena Quintanilla. In 1999 begint Lopez aan een zeer succesvolle muzikale carrière. Haar eerste single ‘If You Had My Love’ was – mede dankzij de sensuele ‘voyeuristische’ video – meteen een schot in de roos.

Wereldwijd verkocht J.Lo 55 miljoen platen. Daarnaast straalt ze in een aantal zeer succesvolle films (‘Out Of Sight’, ‘The Cell’, ‘The Wedding Planner’, ‘Shall We Dance?’, ‘Monster-In-Law’ en ‘The Back-Up Plan’).

Om haar indrukwekkende carrière nog een beetje meer in de verf te zetten kwam onlangs haar eerste greatest hits album uit: “Dance Again… The Hits”. Op 14 oktober 2012 zal de vitale seksbom, de strakke danseres en de begeesterde zangeres het Sportpaleis omtoveren tot een broeierige nachtclub. Naar aanleiding daarvan geven we nu 5 exemplaren weg van haar greatest hits album weg.

Als jij on sweet te zeggen welke de songtitel is van het duet met Pitbull dat ze uitbracht in 2011, maak jij misschien wel kans op een van deze exemplaren.

Wie haar nog graag aan het werk zou willen zien kan via deze links nog tickets kopen voor haar concert op 29 oktober in Rotterdam.


Wedstrijdpagina

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: